PSV kent na Belgische titelstrijd alle mogelijke opponenten in voorronde CL

4 juni 2023, 21:17
Foto: © ProShots

Nu de kampioensstrijd in België is beslist, kent PSV alle mogelijke tegenstanders in de derde voorronde van de Champions League. KRC Genk is als nummer twee van België de laatste mogelijke opponent voor de Eindhovenaren.

PSV gaat als nummer twee net als Feyenoord de Champions League in. De Rotterdammers zijn als kampioen rechtsreeks geplaatst, maar voor PSV wachten eerst de voorrondes om een ticket voor deelname aan het miljardenbal te bemachtigen. 

Artikel gaat verder onder video

PSV zal het in de derde voorronde gaan opnemen tegen de nummer twee van België (KRC Genk), van Oekraïne (FC Dnipro), Griekenland (Panathinaikos),  Servië (TSC Backa Topola), Oostenrijk (Sturm Graz) of van Zwitserland (Servette FC). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Meer over:

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
avatar

FOTO,en ja hoor, daar staat hij weer met zijn z.g telefoon aan zijn oor, hierbij zegt hij , als jie mij wien Topclubs , bel mij maar snel.👎

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen