Vandaag Inside opvallend positief over aanblijven Slot: 'Fantastisch'

25 mei 2023, 23:53

René van der Gijp en Wierd Duk zijn zéér enthousiast over het aanblijven van Feyenoord-trainer Arne Slot. De twee tafelgasten van Vandaag Inside reageerden positief op het nieuws uit Rotterdam-Zuid. “Ik vind het ook wel leuk”, zei Van der Gijp desgevraagd. “Iedereen is blij. De club is blij dat hij blij, Slot is blij, publiek is blij.” Duk gaat zelfs nog een stapje verder dan de oud-voetballer. “Fantastisch. Echt een toptrainer die voor Nederland behouden blijft. Hartstikke goed.” Zelfs Johan Derksen was positief over het contractnieuws en begrijpt de overwegingen van de Bergentheimer.

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Meer over:

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

En toch op de èèn of andere manier vertrouw ik het niet,als hij nog niet heeft getekent kan hij alsnog ingaan op een super aanbieding van B.V Bayern Munchen , en dan is hij alsnog vertrokken. Ik zeg zomaar wat!!😉

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Ze hielden het rustig omdat zij en driessen helemaal fout zaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen