'Vijf Europese topclubs zitten achter Timber aan'

4 mei 2023, 17:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Jurriën Timber staat op de radar van een aantal topteams in Europa. Zo zouden Bayern München, Tottenham Hotspur, Manchester United, Liverpool en Chelsea geïnteresseerd zijn in de centrale verdediger van Ajax. Eerder vandaag werd bekend dat de Amsterdammers er alles aan willen doen om de Nederlander te behouden. 

Donderdagochtend kwam het nieuws naar buiten dat Ajax er alles aan wil doen om Timber te behouden voor de club voor aankomend seizoen. Dat wordt een stuk lastiger voor de Amsterdammers, want Bayern München, Tottenham Hotspur, Manchester United, Liverpool en Chelsea zouden geïnteresseerd zijn in de centrale verdediger, meldt transferspecialist Ekrem Konur. 

Artikel gaat verder onder video

Timber kon vorige zomer ook al vertrekken bij Ajax, maar bleef de Amsterdammers nog trouw. De verdediger gaf vorige week al aan dat een transfer steeds dichterbij komt. Vorig jaar had Ajax gevraagd om nog minimaal één seizoen te blijven en na deze zomer wordt de situatie opnieuw bekeken. 

Volgens Florian Plettenberg van Sky Sports in Duitsland wil Ajax vijftig miljoen euro ontvangen voor de centrale verdediger. Een behoorlijk bedrag, maar volgens Engelse media zijn er een aantal clubs die het er wel voor over hebben. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BroodjeBalMayo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je ziet dat die jongen graag weg wil bij Ajax

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen