Vink begrijpt helemaal niets van Rulli: 'Hoe kun je dat in godsnaam doen?'

28 mei 2023, 15:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Marciano Vink is geschrokken van het spel van Gerónimo Rulli in de eerste helft van de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax. De Argentijnse doelman bracht zijn teamgenoten op meerdere momenten in moeilijkheden.

"Ik vraag mij af of Rulli wel in de gaten had dat de wedstrijd begonnen was", sprak Vink tijdens de rust in de studio van ESPN. "Hij was niet helemaal scherp, hè", reageerde Jan Joost van Gangelen. "Hoe kun je in godsnaam op je achterlijn een stuiterende bal geven aan de linker centrale verdediger die vol onder druk staat?", uitte Vink zijn onbegrip.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Vink moet Rulli ook ophouden met het geven van 'vallende balletjes'. "FC Twente staat erom bekend dat zij op dat soort balletjes loeren en in de startblokken staan om volle bak vooruit druk te zetten . Ik vraag mij af of Ajax zijn huiswerk wel heeft gedaan en heeft begrepen hoe Twente druk zet."

Ajax ging ondanks dat het een paar keer aan een achterstand ontsnapte met een 0-1 voorsprong de rust in. Dusan Tadic zorgde na een half uur voor de 0-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

haike
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik snap ook niet waarom die lindhout berghuis geen rode kaart geeft! je ziet dat die eikel gewoon vol en moedwillig op die man zijn been gaat staan! scheids onwaardig!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen