Woerts noemt twee namen die hebben aangegeven Van der Sar te willen opvolgen

31 mei 2023, 22:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Maurits Hendriks en Menno Geelen hebben intern bij Ajax aangegeven oren te hebben naar de functie van algemeen directeur. Dat heeft Chris Woerts woensdagavond verteld aan tafel bij Vandaag Inside. Door het vertrek van Edwin van der Sar is Ajax op zoek naar een nieuw baas.

Hendriks en Geelen, beiden al werkzaam in de Johan Cruijff ArenA, zien het wel zitten om Van der Sar op te volgen. Eerstgenoemde, sinds september 2022 in dienst als Chief Sports Officer, wil het volgens Woerts 'dolgraag' en heeft zijn interesse in de baan kenbaar gemaakt. Voor hem zou er echter 'geen draagvlak binnen de organisatie' zijn.

Artikel gaat verder onder video

Geelen lijkt een grotere kanshebber voor de baan. De commercieel directeur zou hebben gezegd dat hij alleen algemeen directeur wil worden als hij hulp krijgt van een 'Ajax-man in hart en nieren', zoals een oud-speler. Woerts schuift daarbij de namen van Jordy Cruijff en Demy de Zeeuw naar voren.

Die combinatie zou volgens Woerts goed kunnen werken. "De combinatie van een oud-speler met de huidige commercieel directeur is sterker dan alleen Maurits Hendriks zonder Ajax-DNA daar neerzetten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

de zeeuw dat zou wel eens een hele goeie kunnen zijn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen