D-Day voor Mark van Bommel en Antwerp: dit zijn de verschillende scenario's

4 juni 2023, 09:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is een spannende dag voor Mark van Bommel. De Nederlandse trainer kan deze zondag met Antwerp beslag leggen op de Belgische titel. De dubbel is binnen als er gewonnen wordt bij KRC Genk, terwijl een gelijkspel ook voldoende kan zijn. Samen met Jack’s blikt FCUpdate vooruit op de zinderende ontknoping in de Belgische titelstrijd.

Antwerp gaat als koploper de laatste speelronde in de play-offs in. De ploeg van Van Bommel had de titelstrijd vorige week al voor eigen publiek kunnen beslissen en misschien zelfs móéten beslissen. Thuis tegen Union Sint-Gillis ging Antwerp met een 1-0 voorsprong de slotfase in. De bezoekers, die door een rode kaart van Senne Lynen vanaf de 57ste minuut met een man minder speelden, kwamen tien minuten voor tijd echter op gelijke hoogte.

Artikel gaat verder onder video

De titelrace is daardoor nog niet gelopen. Antwerp heeft de touwtjes echter wel in eigen handen. Wordt er op bezoek bij Genk gewonnen, dan kan het kampioensfeest gevierd worden. Voor een zege van Antwerp staat bij Jack’s een odd van 2.65. Wint Genk (2.40), dan eindigt het seizoen van de manschappen van Van Bommel in mineur. Een gelijkspel (3.65) is voldoende voor Antwerp als Union Sint-Gillis punten laat liggen tegen Club Brugge.

Het kan op de laatste speeldag dus nog alle kanten op in de Belgische titelstrijd. Antwerp (2.25) en Union Sint-Gillis (2.25) zijn de favorieten voor het kampioenschap. Genk (4.50) kan echter ook nog kampioen worden. Daarvoor moet wel Antwerp worden verslagen en mag Union Sint-Gillis niet winnen van Club Brugge.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+ 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen