Driessen zet vraagtekens bij rentree Wijnaldum: 'Je denkt dat hij een bulk steen op zijn rug heeft'

16 juni 2023, 21:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Valentijn Driessen twijfelt of het voor Feyenoord of PSV een goede zaak is om Georginio Wijnaldum terug te halen. De 32-jarige middenvelder werd de afgelopen dagen gelinkt aan een rentree in de Eredivisie. Driessen ziet dat er inmiddels een andere Wijnaldum staat dan een paar jaar geleden.

De kans is 99% dat Wijnaldum deze zomer op zoek moet naar een nieuwe uitdaging. "Bij Paris Saint-Germain is het een uitzichtloze situatie. Bij AS Roma kwam hij ook niet aan de bak. Hij wordt nu in verband gebracht met Feyenoord en PSV. Ik denk dat het voor hem goed is om terug te keren naar Nederland. Maar het is afwachten of hij de speler is die Feyenoord of PSV verder helpt. Als je hem ziet lopen, denk je dat hij een bulk steen op zijn rug heeft", vertelt Driessen in een video-item voor De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

Wijnaldum debuteerde in het betaald voetbal voor Feyenoord, maar vertrok vervolgens naar PSV. Driessen ziet inmiddels een andere Wijnaldum dan destijds. "Dat vind ik ook weer niet zo raar. Hij was zestien jaar toen hij zijn debuut maakte en heeft altijd verschrikkelijk veel arbeid geleverd bij alle elftallen. Misschien is het pijpje wel leeg bij Wijnaldum. Hij is natuurlijk wel een speler die een bepaalde ervaring met zich meeneemt." Wijnaldum speelde ook bij Newcastle United en Liverpool.

Driessen weet ook dat een terugkeer naar een oude liefde niet per definitie een succes hoeft te worden. "Je zag het eerder met bijvoorbeeld met spelers als Cocu of Van Bommel, die vanuit het buitenland terugkeerden. Dan komen ze bij PSV, Ajax of Feyenoord. De een was een groter succes dan de ander. Of Wijnaldum een succes gaat worden, zal moeten blijken. Maar zijn rol in de Europese top is uitgespeeld." Wijnaldum ligt nog tot medio 2024 vast bij PSG, dat hem deze zomer zo goed als zeker wil slijten.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ondertussen moet toch wel duidelijk zijn voor fans van alle clubs dat Driessen gewoon een enorme zak is. Deze man is alleen maar uit op het kapot maken van mensen. Stop met deze veredelde Story verslaggever een platform geven.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

een zeer zeer vermoeiend figuur die totaal geen verstand van voetbal heeft alleen maar constant negatieve dingen roept. Waarom deze man over voetbal praat is mij echt een raadsel heeft nooit gespeeld niks voor het voetbal gedaan......

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach ja driessen laat die man lekker gaan . Zegt niet altijd rare dingen ,maar wel vaak . Leeft van de aandacht . Wijnaldum was bij liverpool een goeie speler . Maar heeft daarna steeds de verkeerde club gekozen en blessures gehad . Bij roma de laatste maand(en) weer iets fit ,maar in een draak van een ploeg . Tijdens de finale kon je zien dat hij het maar niks vond. Ik denk als ik puur naar Feyenoord kijk dat hij bij ons onder slot helemaal op gaat leven . Wordt hij echt weer fit en komt het plezier weer terug . Maar goed zijn salaris zal een probleem worden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen