‘Feyenoord informeert naar Argentijns toptalent van Panathinaikos’

15 juni 2024, 09:12   Bijgewerkt: 15 juni 2024, 09:34
Foto: © Imago

Feyenoord heeft geïnformeerd naar de zeventienjarige Thiago Romano, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Argentijnse vleugelspeler moet overkomen van het Griekse Panathinaikos.

Romano kwam afgelopen seizoen uit voor het Onder 19-elftal van Panathinaikos. Het Argentijnse talent kwam afgelopen seizoen tot 22 duels. Hierin wist hij negen keer te scoren en leverde hij vijf assists.

Met zijn prestaties speelde de vleugelspeler zich in de kijker van Feyenoord. Overigens is de nummer twee van Nederland niet de enige die de Argentijn volgt. Ook Lazio en Torino zouden hebben geïnformeerd naar het talent. De verwachting is dat de jeugdinternational deze zomer zal vertrekken bij de Griekse topclub.

Artikel gaat verder onder video

Voor Feyenoord zou de komst van Romano de tweede Argentijnse versterking van de zomer zijn. Vrijdag kwam naar buiten dat centrumspits Julián Carranza binnenkort zal overkomen van Philadelphia Union. Hij komt transfervrij naar De Kuip.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wie is Brian Priske, de nieuwe trainer van Feyenoord met een opvallende Nederlandse link?

Een eerste introductie met Brian Priske, de nieuwe trainer van Feyenoord.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
  25
  + 1
avatar

Ze gaan maar door en nu al bezig voor de toekomst

KROTJE
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Het gaat mij veel te hard daar bij je club Goku. Op deze manier gaan jullie Ajax en PSV te snel voorbij met de selecties. Bel Te Kloese effe op en zeg hem dat hij een korte pauze moet inlassen, want dit gaat competitievervalsing worden. (Ha ha ha). In elk geval veel succes met je club toegewenst.

Goku
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

😂😂 ik denk dat te Kloese al een lijstje klaar had ligging, zo blij dat die bij Feyenoord zit

KROTJE
Link gekopieerd!
  25
  + 1
avatar

@Goku, Fijn voor je en voor de andere supporters dat jullie Te Kloese daadkrachtig is. Wij komen er ook nog aan alleen wij zijn nog afhankelijk van de verkoop, ik heb wel de verwachting dat een en ander nog gaat lukken.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  22
  + 1
avatar

Goed bezig Dennis. Het zou lekker zijn als dit keer de selectie rond is aan het begin van het seizoen zodat iedereen wedstrijdfit is en niet halverwege de competitie. Stel je eens voor dat Feyenoord bij aanvang competitie al compleet en fit is. Moet niet gekker worden maar wel lekker.

gtsb
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

De meeste versterkingen zijn voor de breedte en o21 . Dus het echte werk moet nog beginnen

Klantenservice
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Eens, echte basiskrachten zijn er nog niet gehaald. Enerzijds logisch, omdat er nog niemand weg is. Anderzijds weet je dat sommige spelers gaan vertrekken, en moet je wel voorsorteren. Het lastige is: Hoewel Feyenoord er steeds beter voor staat, is basiskwaliteit kopen voordat er verkocht is nog steeds lastig. Ben erg benieuwd naar deze transferzomer.

Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Door de onbegrijpelijke promotieregels van de KNVB is het niet aantrekkelijk voor jonge spelers om in het elftal van onder 21 te voetballen. Je wordt kampioen maar je mag/ kan niet promoveren, hoe hard je je best ook maar doet. Het wordt hoog tijd dat de KNVB actie onderneemt en de regel verandert.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen