'Feyenoord zit in de maag met grootverdiener die meer opstrijkt dan Orkun Kökçü'

4 juni 2023, 19:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord zit in de maag met Javairô Dilrosun, zo meldde Rutger Vinke van Feyenoord Transfermarkt deze week in een livestream op Twitter. De aanvaller zou met zijn salaris zwaar op de begroting drukken.

Dilrosun werd een jaar geleden overgenomen van Hertha BSC en de verwachtingen waren hooggespannen, aangezien Dilrosun ervaring had bij het Nederlands elftal en in twee topcompetities: de Bundesliga en de Ligue 1. Feyenoord had klaarblijkelijk ook hoge verwachtingen, aangezien Dilrosun een flink salaris zou zijn toegekend. Hij tekende een contract tot medio 2026.  

Artikel gaat verder onder video

De rechtsbuiten kende een veelbelovende start door te scoren in de eerste competitiewedstrijd (2-5 zege). In de eerste weken van het seizoen was hij sowieso met enige regelmaat trefzeker, maar die goede vorm verdween gaandeweg het seizoen wel. Daarom raakte Dilrosun zijn basisplaats kwijt. 

In zware wedstrijden was hij wel van grote waarde, bijvoorbeeld met een doelpunt in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-4) en een doelpunt plus twee assists in de bekerwedstrijd tegen NEC (4-4, gewonnen na penalty's). Toch overweegt Feyenoord nu een verkoop: Dilrosun zou zelfs meer verdienen dan aanvoerder Orkun Kökçü en heeft dat prijskaartje niet volledig gerechtvaardigd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

zeeuwkuip
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Had meer van hem verwacht, is mij ook tegengevallen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen