Franse krant brengt Calvin Stengs in verband met terugkeer naar Eredivisie

6 juni 2023, 12:42
Foto: © ProShots

Calvin Stengs kan na het kampioenschap met Antwerp mogelijk een transfer maken naar Feyenoord. De aanvaller staat onder contract bij OGC-Nice tot medio 2026, maar een hereniging met Arne Slot behoort tot de mogelijkheden voor de ex-speler van AZ

Stengs werd dit seizoen onder Mark van Bommel met Antwerp kampioen van België. De Belgische ploeg wil de aanvaller graag behouden, maar krijgt ook concurrentie van Feyenoord, meldt Nice-Matin. De verwachting is dat Stengs alleen komt als er een buitenspeler vertrekt bij de Rotterdammers. 

Artikel gaat verder onder video

Bij AZ speelde Stengs al onder Slot en werd het dat jaar bijna kampioen van Nederland. De competitie werd niet afgemaakt vanwege de coronapandemie. De Alkmaarders stonden met nog genoeg duels te spelen nipt achter Ajax. In het tijdperk van Slot bij AZ werd Stengs opgeroepen voor het Nederlands elftal. 

Dit seizoen speelde Stengs 37 wedstrijden in het shirt van Antwerp. Zijn rendement lag niet heel hoog met drie doelpunten en negen assists. Het is nog maar de vraag hoe veel geld Nice wil hebben voor de buitenspeler, want in 2021 betaalde de club ongeveer vijftien miljoen euro. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ben daar absoluut niet van gecharmeerd, ego mannetje met weinig input, misschien kan ie bij Feyenoord leren 90 minuten lopen en knokken want dat is juist het geen waar het om gaat bij Feyenoord

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat maar komen, beter dan Alireza en heeft doorverkoopwaarde. Lopen en knokken hebben er meer onder Slot geleerd en dat is het niet alleen maar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen