Italiaanse hooligans vallen stewards aan in Grolsch Veste; beveiliger lelijk in het gezicht geraakt

16 juni 2023, 11:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Hooligans zijn donderdagavond na afloop van de Nations League-wedstrijd tussen Spanje en Italië (2-1) op de vuist gegaan met stewards. Op beelden die rondgaan op social media is onder meer te zien dat een voorwerp in het gezicht van een beveiliger wordt gegooid.

De beveiliger grijpt meteen naar zijn hoofd en wordt door een collega weggeleid van het tumult. Het is niet bekend waar de steward mee is geraakt, al lijkt het te gaan om een blikje drinken. Het is ook onduidelijk hoe de confrontatie is begonnen en door wie de stewards worden aangevallen. Naar verluidt gaat het om Italiaanse ultra's.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

svl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blijft toch vreemd om te zien, vader van gezin die zn brood verdient om jou te helpen en er voor je veiligheid staat, op zn bakkes te slaan, omdat er 11 man die jou niet kennen 1x te weinig gescoord hebben.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben benieuwd naar de reacties uit Italië want nu zijn het hun hooligans die rotzooi trappen. Ze hadden het hoogste woord toen Feijenoord hooligans (supporters kan je ze niet noemen) huishielden in Rome. Als de KNVB ballen heeft dan dienen ze een klacht in bij de Italiaanse overheid met het verzoek dat tuig voortaan in eigen land te houden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen