Maarten Wijffels denkt mee over toekomst John Heitinga en komt met suggestie voor nieuwe club

19 juni 2023, 08:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

John Heitinga heeft na de ontbinding van zijn contract zijn handen vrij om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Maarten Wijffels denkt dat Willem II een geschikte club zou zijn voor de binnenkort werkloze trainer.

Ajax maakte zondag het vertrek van Heitinga wereldkundig. De club en trainer hebben gezamenlijk besloten om de overeenkomst per 1 juli te ontbinden. Heitinga was na het ontslag van Alfred Schreuder de hoofdtrainer van Ajax. Zijn tijdelijke klus werd niet verlengd door directeur Sven Mislintat, die Maurice Steijn als opvolger van Heitinga benoemde.

Artikel gaat verder onder video

Nu duidelijk is dat Heitinga ook niet in een andere rol verdergaat bij Ajax, kan de trainer op zoek naar een nieuwe werkgever. 'John wil ergens hoofdcoach worden gok ik. Niet bij Jong Ajax. Ik hoop op een mooie club voor hem', schrijft een fan op Twitter, die daarmee een reactie bij Algemeen Dagblad-journalist Wijffels ontlokt. 'Willem II, (eens) het Ajax van het Zuiden?', oppert hij.

De trainerspositie bij Willem II is op dit moment niet vacant. Reinier Robbemond ligt nog tot de zomer van 2024 vast bij de Tilburgers. Het lukte Robbemond afgelopen seizoen niet om Willem II naar de Eredivisie te loodsen. Na een vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie werden de Tilburgers in de eerste ronde van de play-offs uitgeschakeld door VVV-Venlo.

<iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/episode/48K4kqZuvFYBMKp3KX5Vfi?utm_source=generator&t=0" width="100%" height="352" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dr anders W Vijfje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax is nooit een sociaal clubje geweest, het zit in m'n hart maar ik zeg altijd Ajax is KAKA koud en afstandelijk, kil en arrogant geen plek voor Johnny het ga je goed man!! En ik kan het weten ik heb er gewerkt zo zijn ze tegen al het personeel!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen