Ron Jans reageert op geruchten over gesprekken met Sparta Rotterdam

20 juni 2023, 17:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het gerucht dat Sparta Rotterdam in gesprek zou zijn met Ron Jans voor de functie van hoofdtrainer wordt door de hoofdrolspeler zelf ontkracht. Tegenover journalist Rypke Bakker laat de oefenmeester weten op dit moment zelfs met geen enkele club om tafel te zitten. 

Dat schrijft Bakker dinsdagmiddag op Twitter. "Ron Jans is niet in gesprek met Sparta Rotterdam. Hij praat met geen enkele club", zo valt te lezen in het bericht. Jans herhaalt tegenover Bakker dezelfde woorden die hij ook bij zijn afscheid bij FC Twente sprak: "Het is tijd voor rust."

Artikel gaat verder onder video

Sparta hoopte tot voor kort dat succestrainer Maurice Steijn ook volgend seizoen voor de groep zou staan. De man die de Rotterdammers afgelopen seizoen verrassend naar de zesde plaats van de Eredivisie leidde besloot echter in te gaan op de aanbieding van Ajax, waar hij het stokje overneemt van John Heitinga. 

Voor de opvolging van Steijn zou Sparta in eerste instantie oud-speler Gregg Berhalter op het oog hebben gehad. Hij keerde afgelopen week echter verrassend terug als bondscoach van de Verenigde Staten. Daarna zou de club hebben doorgeschakeld naar Jans, die na drie seizoenen afscheid nam van FC Twente. Het feit dat Jans bij PEC Zwolle al succesvol samenwerkte met Sparta-directeur Gerard Nijkamp leek daarbij een belangrijke factor te zijn. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Henkapestaart
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit gebeurd er als je simpele zielen een stem geeft. Waarom zou deze man die een goede trainersbaan heeft bij twente deze stoppen voor zijn familie om vervolgens bij een net iets mindere club als sparta trainer tegaan worden. Bij sparta kun je nu alleen verliezen want die gaan niet weer 6de worden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen