'Spel op de wagen bij Ajax voor Timber: persoonlijk akkoord met Arsenal, Steijn rekent op vertrek'

20 juni 2023, 07:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Jurriën Timber lijkt serieus op weg naar de uitgang bij Ajax. De centrale verdediger staat in de belangstelling van Arsenal, dat een eerste bod heeft uitgebracht van zo’n dertig miljoen. Volgens De Telegraaf is Timber zelf al op hoofdlijnen akkoord over een meerjarige betekenis én houdt Maurice Steijn mogelijk rekening met een vertrek.

Daarover schrijft De Telegraaf dinsdagochtend althans, nadat het nieuws maandagavond via The Athletic naar buiten kwam. “Volgens bronnen rondom Ajax heeft de speler zelf al een indicatie wat hij bij Arsenal kan verdienen en is er op hoofdlijnen een akkoord over een meerjarige verbintenis”, schrijft de ochtendkrant over de situatie van Timber. 

Artikel gaat verder onder video

Daarvoor zijn de clubs echter aan zet, omdat er nog een groot verschil tussen vraag en aanbod is. Arsenal heeft zo’n 35 miljoen euro geboden op Timber, terwijl Ajax nog bijna het dubbele vraagt met zestig miljoen euro. Met een tot 2025 lopend contract is deze zomer financieel gezien wel het meest lucratief om tot een transfer te komen. 

Voor Steijn is deze soap echter een duidelijk signaal dat hij rekening moet houden met een vertrek van de steunpilaar uit het elftal van de Amsterdammers. De coach hoorde eerst nog dat Timber alleen zou vertrekken als er een absolute topclub kwam. “Zodoende had Steijn de hoop komend seizoen over de 15-voudig international te kunnen beschikken. Maar inmiddels zou hij zich bij een mogelijk vertrek hebben neergelegd.” 

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

45 miljoen mag je wel minimaal krijgen voor een van de beste verdedigers van Nederland.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou Arsenal pech gehad, 50 miljoen zal het minimaal moeten worden. Het is de PL ze zwemmen in het geld, laat ze het ook maar uitgeven dan.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mensen hier hebben het nog steeds niet door dat je spelers na zo'n jaar minder opbrengen . Vorig jaar had men die bedragen betaald nu niet meer

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij bent te dom om het te snappen . Dus joh doe lekker lollig. Feyenoord zit in de lift ,ajaxspelets worden steeds minder waatd

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik typ vanaf mijn mobiel joh . Verder is het enige wat joj kan clown roepen als je er niet meer uitkomt .

Lekker bezig
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is wel de reden waarom Ajax vaak hoge transferbedragen krijgt. Ze zetten gewoon hoog omdat ze weten dat clubs toch wel diep in de buidel gaan tasten. 40 a 45 mil moet nog wel lukken mits het doorgaat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen