Van Gangelen zet Vink live te kakken op ESPN: 'Dat zeg je toch niet op de zender man!'

7 juni 2023, 22:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen heeft analist Marciano Vink tijdens de rust van de finale van de Conference League live op tv flink te kakken gezet. De oud-speler van onder meer Ajax en PSV wilde net beginnen aan een verhandeling over het vertoonde spel van de wedstrijd tussen Fiorentina en West Ham United, toen de presentator begon over zijn kleding. 

"Fiorentina had volgens mij nul schoten op doel", begint Vink zijn relaas. Dan onderbreekt Van Gangelen hem: "Het is zit een beetje als jouw kraagje deze wedstrijd: net niet lekker!" Kenneth Pérez kan zijn oren niet geloven. "Dat kun je toch niet op de zender zeggen man!" Maar Van Gangelen doet er nog een schepje bovenop: "Wednesday Night Fever met Marciano hier."

Artikel gaat verder onder video

Daarna pakt Vink tóch de mogelijkheid om zijn verhaal af te maken. "Kun je nagaan, moeten we het over mijn kraag hebben in plaats van de wedstrijd", komt hij nog even terug op de onderbreking. Hij vindt vooral West Ham United tegenvallen in Praag: "Ik hoop dat we de tweede helft van West Ham tegen AZ gaan zien, toen ze wel echt wilden voetballen. Het is te afwachtend, op het moment dat ze kunnen omschakelen is het slordig."

Fiorentina stelt daar ondanks veel meer balbezit bar weinig tegenover, aldus Vink. "Fiorentina probeert nog het één en ander ervan te maken, maar echt hoog niveau is het ook van hun kant niet", analyseert hij het spel van de Italiaanse ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is nu exact een ESPNreporter. Die hebben favorite teams en daar mag je niets over zeggen. Die Lul probeert gewoon dan collega's in de zeik te zeten

Pequa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al zou Vink een Teletubbies pak aandoen dan zou hij er nog beter uitzien dan van Gangelen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen