Wytse van der Goot begaat schandalige blunder bij moment tussen Ten Hag en gehandicapte fan

3 juni 2023, 18:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

 Wytse van der Goot heeft zaterdagmiddag tijdens de prijsuitreiking van de FA Cup-finale tussen Manchester City en Manchester United (2-1) een modderfiguur geslagen. Nadat Erik ten Hag zijn verliezersmedaille had opgehaald en vanaf het balkon van Wembey naar beneden liep, had de manager van United even contact met een gehandicapte supporter. Van der Goot noemde de gehandicapte supporter ‘een gek’. Even later maakte de commentator van Ziggo Sport excuses. 

Het moment tussen Ten Hag en de gehandicapte supporter was hartverwarmend. De ex-trainer van Ajax nam even de tijd voor de supporter en gaf hem zelfs een hand. Van der Goot schatte het moment echter totaal niet op waarde. “Wat gebeurt hier nou? En hoe komt die gek in de buurt van Erik ten Hag?”, vroeg de commentator zich hardop af. “Dat zag eruit alsof er al een paar pints (biertje, red.) in zitten.” 

Het commentaar van Van der Goot leidde direct tot een stortvloed aan kritiek, onder andere op Twitter. Van der Goot excuseerde zich vervolgens live op televisie, twee minuten later. “De jongen die bij Ten Hag stond… daar was helemaal niks mee aan de hand. Dus daarvoor in ieder geval welgemeende excuses van mijn kant. Dat was geen vreemd moment: dat was juist een heel mooi moment. Excuses nogmaals daarvoor.” 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mensen mogen ook werkelijk waar geen fout meer maken tegenwoordig. Ja het is een pijnlijk moment voor Van der Goot, maar door het woord 'schandalig' eraan te hangen doen we net alsof hij dit met kwade intentie doet. Laten we stoppen met iedereen genadeloos afmaken om elke scheet.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar zelfs mijn scheet zou zien dat deze jonge man gehandicapt was.. Wytse blijkbaar alleen als mensen hem erop aanspreken.

Heart of Rotterdam
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb Wytse zowel als commentator als presentator, een zegen dat Jack weg is bij rondo, hoog zitten. Maar dat hij deze jongen voor een dronken gek ziet is onbegrijpelijk!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen