Erik ten Hag stapt middenin wedstrijd het veld op, grijpt in en voert lang gesprek

31 juli 2023, 09:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De vriendschappelijke wedstrijd tussen Manchester United en Borussia Dortmund (2-3) heeft voor Omari Forson slechts 36 minuten geduurd. De negentienjarige middenvelder kreeg een kans in de basis, maar werd nog voor rust door trainer Erik ten Hag naar de kant gehaald.

Forson maakte in de 29ste minuut een trappende beweging naar Julian Ryerson en kreeg het vervolgens aan de stok met Karim Adeyimi. De boze tiener moest gekalmeerd worden door teamgenoten Christian Eriksen en Scott McTominay, terwijl Ten Hag binnen de lijnen stapte om zich ermee te bemoeien.

Artikel gaat verder onder video

Tegelijkertijd instrueerde Ten Hag Antony om zich klaar te maken voor een invalbeurt. Enkele minuten later werd de zichtbaar teleurgestelde Forson vervangen. Het talent werd op weg naar de bank tegengehouden door de Nederlandse trainer, die hem lang toesprak alvorens hem toestemming te geven zijn weg te vervolgen.

"Als er een VAR was geweest, dan was hij van het veld gestuurd. Hij speelde een goede wedstrijd. De tegenstander irriteerde hem. Dat is iets waar hij mee moet leren omgaan in plaats van het heft in eigen te handen nemen", verklaarde Ten Hag de vroege wissel na afloop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ha het is niet altijd rozengeur en maneschijn hoor Erik. Er worden topprestaties van je verlangd daar in Manchester. Nu al 2 verliespartijen, met Onana.

Mr. LabMan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Komt goed! ⚽️ 🥅

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoop echt dat Man U helemaal terug gaat komen , en dan op alle fronten mee gaat doen . Heeft voor mij niks te maken met een ten Hag , al is dit wel een erg leuk gegeven. Ben al jaren echte liefhebber van Man U en ook een Liverpool mis ik niet snel als het even kan . Vind dat ten Hag het geweldig doet , hadden er niet veel verwacht in het begin van vorig seizoen. Complete opleving bij meerdere spelers . Begrijp alleen de keuze voor een Onana niet helemaal , hoop dat deze geen problemen gaat opleveren . Had persoonlijk gewoon verder gegaan met een de Gea .. Had je goed geld overgehouden om nu een versterking achterin erbij te krijgen ipv een Onana . Vind hem persoonlijk niet echt sterk , veel oude fouten door zijn arrogantie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen