Familie Timber viert feest met groot Engels spandoek, maar ziet één taalfout over het hoofd

9 juli 2023, 21:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De familie Timber heeft een voorschot genomen op de transfer van Jurriën Timber naar Arsenal. Shamier Timber, de oudere broer van de Ajax-verdediger, deelde zondag via Instagram Stories een levensgrote afbeelding van Jurriën Timber in een shirt van de Engelse grootmacht. Een taalfout in de begeleidende tekst op het doek leidt ondertussen op social media tot hilariteit. 

Op het doek valt de volgende tekst te lezen: ‘Jurriën’s Goodbey party! See you in the streets of London’, oftewel: ‘Jurriën’s afscheidsfeest! Zie je in de straten van Londen.’ De juiste Engelse vertaling van afscheidsfeest is echter niet ‘goodbey party’ maar ‘goodbye party’. Shamier Timber heeft de Instagram Story inmiddels overigens alweer verwijderd. 

Artikel gaat verder onder video

De transfer van Timber van Ajax naar Arsenal is nog maar een kwestie van tijd. De verdediger werd vrijdag al medisch gekeurd door de Engelse grootmacht en zal naar verwachting aankomende week gepresenteerd worden in het Emirates Stadium. Arsenal betaalt Ajax maximaal 45 miljoen euro voor de diensten van Timber.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goh, en de heren van FCUpdate maken nooit een taal foutje...

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

FC Taalfout die hier een bericht over plaatst.... 😂🙈

larsko
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou nou nou... een typfoutje is nieuwswaardig nu??? Tijd om mijn voetbalnieuws ergens anders vandaan te halen, want veel lager dan dit kan een "sportpagina" niet meer zakken. Verschrikkelijk zeg dit....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen