Noa Vahle staat zwaar ontdaan voor de camera: 'Ik sta hier te trillen op m'n benen'

28 juli 2023, 11:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Noa Vahle heeft in De Oranjezomer hevig ontdaan gereageerd op de rellen die eerder op de avond uitbraken in de Grolsch Veste. Na het laatste fluitsignaal zochten supporters van Hammarby IF en FC Twente de confrontatie op de hoofdtribune. Vahle was als verslaggever van Veronica aanwezig in het stadion in het gezelschap van analist Romano Denneboom.

Vanuit de catacomben staan Vahle en Denneboom Oranjezomer-presentator Hélène Hendriks te woord. "We zijn naar binnen gegaan omdat het buiten simpelweg niet veilig genoeg was", vertelt ze. "Ik sta eigenlijk een beetje te trillen op m'n benen van wat we allemaal gezien hebben." De verslaggever beschrijft vervolgens de nare beelden die ze te zien kreeg.

Bekijk hieronder het hele fragment waarin ook Denneboom ingaat op de situatie.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer dat helene een beetje teveel in zichzelf is gaan geloven . Filmpjes , van hak op de tak ,en mensen/onderwerpen dus afkappen. Ik begrijp dat deze jonge meid noa op haar beentjes stond te trillen . Maar je bent reporter dus vertel ook hoe de wedstrijd was

Aristonos
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze krijgt hoogmoedswaanzin. Zij wil zo graag dat "Vandaag Inside" overnemen van Wilfred. Of op de plek van Derksen gaan zitten. Noa ander verhaal. Staat daar omdat ze nicht is van Talpa baas, en dochter van zus van Talpa baas.

Cor Bol
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ongeregeldheden zijn Allen te wijten aan de brute wijze van voetballen op het veld! Niet de supporters zijn de asso's maar de ploegen die het Voorbeeld moeten geven van Sportiviteit EN SCHOON VOETBAL moeten spelen..!! Doen ze dat, dan heeft dit ook zijn weerslag op de tribune, want het voetballen zoals nu wekt agressie (vanwege aggressief voetbal) op en dat moet men kwijt.... Tijd dus voor stringente straffen op het veld, anders zoekt het voetbal zijn eigen graf...

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ligt niet aan spelers . Het ligt aan het feit dat wangedrag en het overtreden van de wet . In dit land amper wordt aangepakt. En aangepakt kan worden . Onze politiek is gewoon te slap

infielder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet geschikt voor het vak...

Aristonos
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze wil toch zo graag als beginneling alle wedstrijden doen , ze komt onderhand net van school. En gaan janken bij wat relletjes. Had dan op kantoor blijven werken, genoeg andere mensen met kwaliteiten die een wedstrijd kunnen analyseren. Ook toen bij het WK in Quatar. Elke dag dat melkmuiltje als dochter van Linda de Mol als voetbaldeskundige, wat helemaal geen deskundige kan zijn. Want de ervaring ontbreekt gewoon. En ze zat daar lekker duur voor SBS6, kwam hooguit tien minuten in beeld per dag, waarvan vijf live in Vandaag Inside. Want de NOS deed gewoon de wedstrijden, en de spelers en staf van Oranje praten helemaal niet met SBS6, en van Gaal al helemaal niet. Zij kan nooit de EK,s en WK,s vanaf bijvoorbeeld 1978 live hebben meegemaakt. Dat heb je als je oom een zender heeft. Dan krijg je baantjes op TV. Johnnie de Mol ook, had een come back, en krijgt weer een nieuw quizje, met mensen die door grote ballen in het zwembad worden geduwd. Normaal zou Helene zo'n wedstrijd ook graag doen, maar die is nu op de stoel van Wilfred gaan zitten, omdat naar eigen zeggen "Half 8" helaas voor haar gestopt is. Die is dus naarstig op zoek naar een ander dagelijkse klets baantje, en in het weekend een wedstrijdje verslaan. Ze wil zo graag de nieuwe Jinek worden. Je ziet het er vanaf stralen. Ze schuift ook overal aan. Die Roxanne Kneteman wil ook zo graag. Die zit daar ook zo haar best te doen als all round deskundige van, "wanneer krijg ik een eigen programma". Nou verder altijd dezelfde meuk daar Raymond Mens, Rutger Castricum, etc en Chris Woerts, die denkt altijd met wereld nieuws te komen wat mensen ook gewoon op internet kunnen lezen. Dan heb je die kale dikke ex militair nog, die zal en moet zijn lachende en drinkende billemaatje mee nemen naar de show. Dat Talpa begint een beetje een eenzijdig zooitje te worden met al hun brood roddelaars. Haal wat mensen van de straat binnen als gasten, dan krijg je veel meer objectiviteit. Laat mensen uit het volk zich in kunnen schrijven als gastspreker, en niet steeds die voorgekauwde shit door broodpraters. Je hebt er gasten bij, die zouden nog bij de duivel aan tafel gaan zitten, mits het maar op TV komt en ze er geld voor krijgen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je hebt gedeeltelijk gelijk . Hendriks probeert gewoon vandaag inside na te doen . One of the guys te zijn terwijl ze eigenlijk niet zo is . Verder zie je bij meer shows dat dezelfde gasten komen . Over noa en die roxs (kan niks vertellen altijd warrig)deel ik zeker je mening . Ook die militair irriteert me soms. Doet stoer en probeert leuk te zijn . De rest vind ik wel okay Het grote verschil tussen vi en oranjezomer is de wisselwerking tussen de hoofdpersonen en de gasten . Hendriks slaat door in lollig ,kapt serieuze dingen af ,hak op de tak, en acteert het leuk en gezellig . Een genee regelt dat allemaal beter .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen