Premier League-club maakt interesse in Brian Brobbey kenbaar

20 juli 2023, 07:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Brian Brobbey staat in de belangstelling van Everton, zo meldt Sky Sports-verslaggever Vinny O'Connor op Twitter. Hoewel de Engelse club zijn interesse in de 21-jarige spits van Ajax kenbaar heeft gemaakt, is er nog geen formeel bod uitgebracht.

Het is geen geheim dat Brobbey goed in de markt ligt. Ajax-watcher Mike Verweij onthulde een maand geleden in de podcast Kick-off van De Telegraaf dat Engelse en Italiaanse clubs naar de aanvaller hebben geïnformeerd. "Voor Brobbey is er heel veel belangstelling", zei hij.

Artikel gaat verder onder video

Verweij gaf destijds ook aan dat Brobbey een vertrek bij Ajax niet overwoog. Of de jeugdinternational daar nog steeds hetzelfde over denkt, is niet bekend. Ajax zal Brobbey in elk geval niet zomaar laten gaan. Directeur Sven Mislintat is op dit moment zelfs op zoek naar een extra spits, die de concurrentie in de punt van de aanval moet vergroten.

Rafa Mir was naar verluidt in beeld om de selectie van de Amsterdammers te versterken. De interesse van Ajax in de spits van Sevilla is inmiddels vervaagd, zo meldde Mundo Deportivo woensdagavond. Valencia wordt nu genoemd als zijn meest waarschijnlijke bestemming.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Snel verkopen deze kneus strikje er om én weg wezen én niet méér terug halen als hy niet speelt daar

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Huilen als hy niet mag spelen dan gaat hy Huilen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen