PSV droomt van stunt en probeert tal van clubs af te troeven in strijd om Davinson Sánchez

11 juli 2023, 07:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV denkt aan Davinson Sánchez als versterking voor het nieuwe seizoen, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Het wordt voor de Eindhovenaren een lastig karwei om de 27-jarige centrale verdediger in te lijven, daar een hoop clubs hem willen overnemen van Tottenham Hotspur.

Het einde van het dienstverband van Sánchez bij Tottenham Hotspur is in zicht. De oud-speler van Ajax is de laatste weken met diverse clubs in verband gebracht en blijkt nu ook in de belangstelling van PSV te staan. Peter Bosz werkte in dienst van Ajax eerder samen met Sánchez en ziet een nieuwe samenwerking wel zitten.

Artikel gaat verder onder video

Tottenham Hotspur vraagt naar verluidt een transfersom van een kleine tien miljoen euro voor Sánchez, die door tal van clubs wordt begeerd. Onder meer Villarreal, Galatasaray en Spartak Moskou azen op de komst van de fysiek sterke verdediger. Galatasaray zou zelfs al een bod hebben uitgebracht.

Gezien de concurrentie en het verwachte salaris voor Sánchez, wordt PSV niet kansrijk geacht. Duidelijk is wel dat de Eindhovenaren op zoek zijn naar een centrale verdediger. In die zoektocht grepen zij deze week naar Thomas Beelen, die voor een kleine drie miljoen euro de overstap van PEC Zwolle naar Feyenoord maakte.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax laat weer een mooie kans liggen Davinson Sánchez is de juiste persoon voor ajax Achterin bij ajax nog lang niet op orde Betere Verdedigen dan Bassey En een koopje om terug te halen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen