Valentijn Driessen schrikt zich kapot: 'Het lijkt wel alsof hij de boel saboteert bij Ajax'

31 juli 2023, 15:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

Valentijn Driessen is in de podcast Kick-off van De Telegraaf zeer kritisch op het spel van Gerónimo Rulli in het oefenduel van Ajax met FC Augsburg. De Argentijnse keeper was bij de afsluitende wedstrijd van het trainingskamp in Duitsland bij alle tegendoelpunten betrokken.

De grootste fout maakte Rulli bij het openingsdoelpunt. De doelman leek een gekraakte voorzet simpel uit de lucht te plukken, maar liet de bal door zijn vingers glippen. Bij het tweede Duitse doelpunt kwam Rulli te vroeg zijn doel uit en bij de 3-1 van Augsburg veroorzaakte hij een penalty nadat hij Kenneth Taylor in de problemen bracht.

Artikel gaat verder onder video

"Het leek er wel op alsof hij het bewust deed", stelt Driessen. "Hij speelde Taylor in. Dat was ongelooflijk, want er stonden drie spelers rond Taylor. Er werd gelijk druk gezet, Taylor speelde de bal verkeerd en vervolgens maakte Rulli een overtreding waar een penalty uit kwam. Het leek echt helemaal nergens op, alsof hij de boel saboteerde."

Lichtpuntjes waren er volgens Driessen nauwelijks aan de zijde van Ajax. "Eigenlijk alleen Jorrel Hato, hij was de enige. En dat bij de uitzending van Ziggo Sport de verbinding vlak voor tijd werd verbroken. Dat was ook prima. Daar was ik ook wel blij mee", grapt Driessen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is dus weer een stukje waar driessen weer wat aanneemt en geen bewijst of feiten heeft . Jammer dat hij dat zo doet

Stonecity
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hé Valentijntje, je had toch al die andere hansworst naar voren geschoven als “clubwatcher” ??😂 ga dan zelf even lekker buurten bij die andere 17 eredivisie clubs. Jullie zitten in elkaars vaarwater en zorgt voor zoveel verwarring. We weten gewoon niet meer war we aan toen zijn

thetruth
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer dat het niet gelukt is. Volhouden Driessen.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ahh kijk. Valentijn heeft zijn koffie met 2 zuurtjes weer gehad.

HarryPinas16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb het gevoel dat Driessen de boel besodemieterd ; maar ik weet het nog niet te bewijzen en van dat sabotage laat ik maar achterwege ,aangezien ik geen inkijk meer heb bij Ajax in de keuken ,weet ik nou ook niet als Driessen dat wel heeft

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen