Youri Mulder beticht Driessen en Telegraaf van meten met twee maten: 'Dat waren jullie vorig jaar niet'

29 juli 2023, 11:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Youri Mulder heeft Valentijn Driessen tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met de dubbele houding van De Telegraaf ten opzichte van het zakendoen met Russische clubs. De krant bood de afgelopen tijd meerdere partijen uitgebreid een podium die schande spraken van de interesse van Ajax in Eduard Spertsyan (FK Krasnodar), maar hield zich stil toen andere clubs vergelijkbare deals sloten.

"Jullie als Telegraaf pakken daar behoorlijk over uit, zijn daar kritisch op", zegt Mulder. "Maar dat waren jullie vorig jaar niet toen Til naar PSV ging." Driessen verweert zich: "Ik persoonlijk heb dat wel gezegd." Maar Mulder graaft door: "En die Larsen dan, die NEC heeft gehaald?", doelt hij op Lars Olden Larsen die door de Nijmegenaren werd overgenomen van het Russische FK Pari Nizjni Novgorod.

Artikel gaat verder onder video

Driessen vindt op zijn beurt dat NEC dat laatste bewust onder tafel heeft proberen te houden: "Die sturen gewoon een persbericht, daar staat niet eens bij welke club die gozer vandaan komt. Natuurlijk, dat wordt direct bekend, maar dat wordt natuurlijk niet onbewust achterwege gelaten." Op de vraag van presentator Hélène Hendriks of Mulder vindt dat De Telegraaf met de uiterst kritische houding richting Ajax met twee maten meet, antwoordt Mulder volmondig: "Dat zeg ik toch!"

Onder meer Driessens collega Mike Verweij liet zich de afgelopen periode negatief uit over de deal die Ajax met Krasnodar zou willen sluiten. Ook Evgeniy Levchenko (voorzitter VVCS én Oekraïner van geboorte) mocht in De Telegraaf volop zijn gal spuwen over de mogelijke transfer van Spertsyan. "Ik vind dat Nederlandse clubs geen bloed aan hun handen moeten willen hebben. Iedereen die geld naar Rusland overmaakt, participeert indirect in de oorlog", sprak Levchenko onder meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De Telegraaf begint nu wel in rap tempo geloofwaardigheid te verliezen. Goed dat ze van steeds meer kanten aangevallen worden. Deze roddeljournalisten horen geen podium meer te krijgen.

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De telegraaf was in WO2 een nazi krant en er is dus niks veranderd met die nazi aanhangers. Die Levchenko moet een enkeltje Kiev nemen met zijn grote bek en zich melden aan het front.

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haha tokkie met je tokkie redenatie

Stonecity
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax zal vandaag in een persbericht bekend maken dat Verweij zal worden vrijgesteld van zijn werkzaamheden als “ clubwatcher” van Ajax, zij zien voor Verwij en mentor Valentijntje geen rol meer binnen Ajax door een ontwrichte “ werksituatie”. Er wordt hard gewerkt aan een objectieve opvolger die beide mannen met gemak in zijn eentje kan vervangen . Wordt vervolgd.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die ontwrichte werksituatie heeft Ajax volledig aan zichzelf te danken, daar gaat een andere clubwatcher echt niets aan veranderen.

Stonecity
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ha, het was slechts een metafoor. Die Verweij is slechts een zelfbenoemde clubwatcher die nu volledig genegeerd wordt door Ajax en niet meer voorzien wordt van primeuren waarmee hij zichzelf op de apenrots kan plaatsen. In ruil daarvan wordt verweijtje nu rancuneus

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De telegraaf de telegraaf dat . Jarenlang heeft die krant in de kont van ajax gezeten . Het ging ook prima bij ajax . Nu gaat het al een tijd wat minder en doet de telegraaf wat het bij andere clubs ook doet . Op zoek naar sensatie ,stemmingmaken etcetc . De ajacieden zijn dat niet gewendt dus ja ze zijn in paniek en kwaad . Maar dit is hoe het is voor teams die minder presteren

The all blacks
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Terug van vakantie en daar gaan we weer. Steeds hetzelfde verhaal.

ARIE1997
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu doet de telegraaf er weer effe een schepje bovenop qua ajax afzeiken,,alleen maar omdat verweij z'n bronnen binnen ajax kwijt is en ajax de samenwerking heeft opgezegt, en nu gaat valentijntje zitten roepen dat hij het gezegd heeft dat het niet oke was toen psv til haalde, schijnheilig zeg

Ben Pater
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mulder helemaal gelijk !!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen