Carel Eiting flikt vlak voor seizoensopener kunstje wat hij al eerder flikte; transfersoap krijgt nieuw hoofdstuk

11 augustus 2023, 18:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De transfersoap rond Carel Eiting krijgt weer een nieuw hoofdstuk. De middenvelder van FC Volendam, die door middel van zijn vertrekclausule naar FC Twente wil verkassen, heeft zich vlak voor de aftrap van de seizoensopener tegen Vitesse ziek gemeld. Dat bevestigen bronnen rondom de Volendamse club.

Het is niet de eerste keer dat Eiting zich ziek meldt voor een wedstrijd van Het Andere Oranje. De oud-Ajacied deed dit ook al voorafgaand aan de vriendschappelijke wedstrijd tegen KV Kortrijk. Desondanks besloot Eiting daarna wel weer om te gaan trainen, maar zo te zien is de brand nog altijd niet geplust tussen hem en zijn club.

Preview Eredivisie 2023/24! 🇳🇱 De landskampioen, tegenvallende aankopen en de mooiste shirts!

Artikel gaat verder onder video

De onvrede is als volgt ontstaan: toen Eiting vorig jaar een contract tekende bij Volendam, maakte hij naar eigen zeggen een afspraak dat hij deze zomer mag vertrekken voor een bedrag van 400.000 euro. Volendam heeft hier een andere visie op en lichtte het contract van de middenvelder tot de zomer van medio 2025.

Zodoende kan FC Twente, dat zich graag wil versterken met Eiting, geen zaken doen met de middenvelder. De 25-jarige Amsterdammer, vorig seizoen nog aanvoerder van Volendam, is het hier niet mee eens. Vlak voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse heeft hij zich dus ziek gemeld, de verwachting is dat dit te maken heeft met de transfersoap. Een arbitragezaak lijkt in de maak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Danny86
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker thuis zitten de rest van het seizoen

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom speelt Eiting niet bij ons aller Ajax? Palingen speelden vroeger sowieso bij ons aller Ajax. Waarom speelt Veerman bij PSV en niet bij ons aller Ajax? Net zoals Noa Lang. Waarom onbekende reservespelers halen in Duitsland en Engeland voor tientallen miljoenen? Hoe kan je in godsnaam een reserve halen voor 17 miljoen? Terwijl Te Kloese voor Feyenoord de pareltjes voor weinig geld uit Zuid-Amerika haalt en ook PSV de markt beter kent dan Onkel Sven?

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Noa Lang had in jouw geval bij Feyenoord moeten spelen. Komt daar uit de jeugd van Feyenoord vandaan.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lang is weggestuurd bij Feyenoord. Overigens ook bij Ajax

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Saartje en Bromsnor steunen Swiebertje.

29031972
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon aan zijn contract en een x aantal wedstrijden laten banken. Zo wie zo tot na de transfermarkt periode. Laten zien wie wat te vertellen heeft.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

wie er ook gelijk heeft daar komen wij als leken niet achter daar wij geen inzicht hebben in de contracten c.q. afspraken. Wat wel heel erg zielig is dat hij zich voor de 2e keer ziek meld en dat net voor een wedstrijd en daarmee niet Volendam een oor aan naait maar zijn gehele team. Te triest voor woorden voor zo'n jongen die denkt de wijsheid in pacht te hebben en het op deze manier moet spelen. Twee mogelijkheden of hij speelt voor Volendam of Volendam laat hem banken of hij gaat naar Twente en raakt meteen geblesseerd (spotten met je gezondheid moet gestraft worden) want hij is toch ziek en speelt nooit meer.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volendammers zijn katholieke cokesnuivers en stemmen massaal PVV. Zeer onbetrouwbaar volk dus. Careltje heeft volkomen gelijk dat hij naar ons gezellige Twente wil komen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen