De Telegraaf: alleen voor deze bedragen laat Feyenoord Santiago Giménez of Lutsharel Geertruida gaan

25 augustus 2023, 13:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Met de komst van Ondrej Lingr en de aanstaande komst van Luka Ivanusec lijkt Feyenoord zich vlak voor het einde van de transfermarkt verzekerd te hebben met de kwaliteitinjecties die het wenste. De ploeg van trainer Arne Slot hoopt dat er geen uitgaande transfers meer plaatsvinden bij de Rotterdammers, al is er nog altijd flinke belangstelling in zowel Lutsharel Geertruida als Santiago Giménez. De Telegraaf weet wat het minimumbedrag is voor het tweetal.

Geertruida wordt al langere tijd gevolgd door Bayern München en zou inmiddels zelfs fungeren als ‘topkandidaat’ bij de Duitse grootmacht. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat Benjamin Pavard vertrekt bij Der Rekordmeister. De Franse rechtsback zou in de belangstelling staan van Internazionale en meldde zich afgelopen week ‘ziek’ om mogelijk een transfer te forceren.

Artikel gaat verder onder video

Ook voor Giménez is nog altijd voldoende interesse. De Mexicaanse spits maakte veel indruk in het afgelopen seizoen en wordt volgens De Telegraaf gevolgd door clubs uit onder meer Spanje en Engeland. Eerder werd bekend dat West Ham United bezig zou zijn met de aanvalsleider.

Feyenoord is heel duidelijk en hoopt erop dat het tweetal ‘gewoon’ in De Kuip blijft. De enige manier om Geertruida of Giménez over te nemen van de Rotterdammers, is een flinke zak met geld. Een vertrek van de sterspelers is alleen mogelijk als clubs met recordbedragen komen. De Telegraaf weet dat het gaat om biedingen tussen de veertig en vijftig miljoen euro.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

kijk, dat noem ik zaken doen, liever vertrekt geen van beiden en vergeet ook Hansco daar bij niet, daar bij kunnen clubs met interesse tot maximaal maandag avond 24.00hrs alles afronden en dat wel met de gewenste bedragen op tafel leggen, er na geen transfer perikelen meer alleen uitgaande van spelers die niet meer in aanmerking komen voor een basisplaats, en nu met een gestrekt been er in en houden, het is alleen Feyenoord die bepaald !!!!!!

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Been gestrekt houden nou nee Kökçü ging voor minder weg en geertje ging wel ging niet omdat ze akkoord waren maar ineens teveel vroegen na het akkoord Maar we gaan het zien zoals gtsb altijd hem inkopt hier

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen