'Geluiden van de trainingen: Ajax-spelers zijn niet enthousiast over zomeraankoop'

21 augustus 2023, 19:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Jakov Medic maakt nog weinig indruk op zijn medespelers bij Ajax, zo beweert journalist Mike Verweij op basis van 'geluiden van de trainingen'. Medic kende een vliegende start met een wereldgoal tegen Heracles Almelo (4-1 zege), maar leidde zondag met geklungel aan de bal een tegendoelpunt in tijdens het duel met Excelsior (2-2).

In de podcast Kick-Off wordt het aankoopbeleid van Ajax besproken. De Amsterdammers haalden Branco van den Boomen, Jakov Medic, Diant Ramaj, Anton Gaaei, Benjamin Tahirovic, Chuba Akpom, Carlos Forbs en Josip Sutalo al binnen; de komst van Anton Gaaei wordt spoedig officieel gemaakt.

Artikel gaat verder onder video

Verweij is vaak kritisch geweest op Sven Mislintat, maar zegt dat de directeur voetbalzaken eigenlijk pas na de zomer, en misschien zelfs na het seizoen beoordeeld mag worden. "Ajax kan in theorie nog met honderd punten kampioen worden, dan heeft hij het fantastisch gedaan."

"Ik denk wel: als je voor twee miljoen euro een speler van Sankt Pauli haalt, waarom is hij dan niet gehaald door Werder Bremen, HSV, Wolfsburg?", doelt Verweij op Medic. "Ja, je hoort ook geluiden van de trainingen. Zijn medespelers zijn nog niet razend enthousiast over hem. Dat is ook niet zo gek, als iemand uit de Tweede Bundesliga naar Ajax komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik weet niet wie die medespelers zijn, maar laten ze hun handen in eigen boezem steken. Door hen in het afgelopen seizoen, staat Ajax nu waar het staat, niet eens een 2e plaats. Medic wordt verweten die fout tegen Excelsior te hebben gemaakt. Als je de uitzending terugkijkt dan zie je dat hij, terwijl door 2 man in dekking staat de bal van Gorter in zijn voeten kreeg. Rensch die stond mijlenver bij hem vandaan. Dat die bal na het kaatsen per toeval voor de voeten van de Excelsior speler kwam kan gebeuren. Het overkwam Hummels en Abala ook. Trouwens hoeveel fouten maakte De Ligt (ook in Oranje) al niet. Wees blij dat Medic er is. En o ja Sankt Pauli van die kan de top 3 van onze ED niet zo maar één twee drie winnen, geloof me.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen