Johan Derksen benoemt fout van Ajax: 'Ze hadden hem altijd moeten halen'

16 augustus 2023, 23:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft zijn licht laten schijnen over het 'keepersprobleem' van Ajax. Het boegbeeld van Vandaag Inside vindt dat de Amsterdammers zich deze transferperiode hadden moeten versterken met Andries Noppert.

Ajax heeft met Gerónimo Rulli, Remko Pasveer, Jay Gorter en Diant Ramaj vier keepers voor het eerste elftal. Rulli raakte bij de seizoensouverture tegen Heracles Almelo (4-1 winst) zwaar geblesseerd en komt pas in 2024 weer in actie, terwijl Pasveer door een handblessure eveneens uit de roulatie is. Maurice Steijn heeft daardoor op dit moment alleen Gorter en Ramaj tot zijn beschikking.

Artikel gaat verder onder video

Volgen Derksen kampt Ajax met een keepersprobleem. "Kijk, regeren is vooruitzien. Ajax heeft drie keepers die niet goed genoeg zijn en een veteraan van 41. Dat is een groot probleem. Haal nu nog maar eens een nieuwe keeper", begint hij. "Noppert van Heerenveen? Hem hadden ze altijd moeten nemen. Ik denk dat hij beter is dan die eerste keeper die ze nu hebben. Met die lange benen past hij zeker niet bij Ajax, ofzo."

Ajax is, ondanks dat Rulli de komende maanden langs de kant staat, niet op zoek naar een nieuwe keeper. Wie de komende tijd het Amsterdamse doel gaat verdedigen, is nog niet duidelijk. Tegen Heracles was Gorter de vervanger van Rulli. Dat betekent echter niet per se dat Gorter ook de volgende wedstrijd de voorkeur krijgt boven de van Eintracht Frankfurt overgekomen Ramaj.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Godzijdank zit Johan niet op de stoel van Mislintat.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Liever toch Olij.

Ajacio
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veilig op afstand weet Derksen altijd wat er moet gebeuren En als het fout loopt hoor je hem nergens meer over Blah blah blah blah

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Noppert had (eerst) wel mogen komen van mij, maar omdat ik Gorter geen slechte keeper vind (terwijl de meeste hem zien als een matige keeper), zal zijn ontwikkeling bepalen hoe goed hij echt wordt. Ook v/d Sar moetst de weg bewandelen om een goede keeper te worden. Waarom dan Gorter niet als Steijn zo gecharmeert is van Gorter ? Gorter mag van mij blijven. Hij komt er wel denk ik.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu ik hoor dat de Duitse keeper bij de jeugd van Ajax héél erg goed lijkt te zijn, ben ik erg benieuwd of hij DE grote kans krijgt om het te laten zien wat hij echt kan. Zal hij (echt) beter zijn dan Gorter ? Laat het maar eens zien ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen