Kenneth Perez plaatst één kanttekening bij 'de beste aankoop van Ajax'

20 augustus 2023, 21:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Kenneth Perez is voorlopig goed te spreken over Benjamin Tahirovic. De Bosnische middenvelder van Ajax speelde negentig minuten in de eerste twee competitieduels van het nieuwe seizoen. Volgens Perez maakt hij van alle aankopen de beste indruk.

Ajax haalde deze zomer behalve Tahirovic ook Branco van den Boomen, Jakov Medic, Diant Ramaj, Anton Gaaei, Chuba Akpom, Carlos Forbs en Josip Sutalo binnen. Van die spelers maakte Ramaj, Gaaei, Akpom en Sutalo nog geen minuten. "Van al die aankopen lijkt Tahirovic wel de betere. Hij speelt wel goed", zegt Perez zondagavond bij Dit was het Weekend.

Artikel gaat verder onder video

"Hij is overal bij betrokken en biedt zich steeds aan voor de driehoekjes", merkt Perez op. "Hij is vaardig aan de bal. Maar hij is een speler die niet aan spelen toekwam bij AS Roma. Kan je dan Ajax op sleeptouw nemen? Dat vraag ik me af. Is dat nou de categorie spelers die Ajax veel beter maakt?" Karim El Ahmadi vindt ook de defensie van Ajax niet overtuigend: "De hele achterhoede, afgezien van misschien Hato, vind ik eigenlijk B-keus."

Vind jij Benjamin Tahirovic de meest veelbelovende aankoop van Ajax?

Laden...
557 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen