Rafael van der Vaart: 'Als hij in topvorm is, dan is hij samen met Noa Lang de beste speler van de Eredivisie'

11 augustus 2023, 12:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © NOS

Rafael van der Vaart verwacht in het nieuwe seizoen veel van Steven Bergwijn. Dat de 25-jarige aanvaller door Maurice Steijn is benoemd tot aanvoerder van Ajax, vindt Van der Vaart vrij logisch.

In gesprek met de NOS voorspelt Van der Vaart dat Alen Halilovic en Noa Lang de Eredivisie gaan veroveren. "Maar ik wil ook nog iets zeggen over Steven Bergwijn. Als die in topvorm is, is hij de beste speler van de Eredivisie, samen met Lang", stelt de voormalig middenvelder.

Artikel gaat verder onder video

YouTube: Voorspelling: dit wordt de kampioen van de Eredivisie!

Bergwijn is volgens Van der Vaart een speler die 'gekieteld' moet worden. "En daar is Maurice Steijn goed in. Ik snap daarom wel dat Steijn Bergwijn aanvoerder maakt. En al die mensen die roepen: hij is geen goede prater en geen leider en dit en dat. Dat is gewoon onzin. Bergwijn moet gewoon wedstrijden beslissen, dat is zijn verantwoordelijkheid. Daar gaat het om en als hij dat doet, mag je best die band dragen."

Van der Vaart heeft duidelijk advies voor de nieuwe Ajax-captain. "blijf jezelf, ga je niet anders gedragen en ineens allerlei mensen coachen ofzo. Want ik heb al zo veel aanvoerders meegemaakt die van alles roepen, maar niks zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ik wist niet dat Rafael zoveel dronk !!

boyke
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

In gesprek met de NOS voorspelt Van der Vaart dat Alen Halilovic en Noa Lang de Eredivisie gaan veroveren aldus v.d. Vaart. In mijn dagblad staat dat v.d. Vaart diep door het ijs zakt met zijn ongenuanceerde uitlatingen. Verschrikkelijk wat heeft die man een hop kapsones zeg

Brigges
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Als Lang de beste voetballer van de eredivisie wordt is het wel heel droevig gesteld met het Nederlandse voetbal.

Ron@home
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Bergwijn de revelatie van dit seizoen?!?! NO WAY! Bergwijn PAST helemaal niet bij Ajax. Opmerkelijk dat Steijn hem een basisplaats toebedeelt. Minnetje achter de naam van Steijn...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen