Social media gaan los op Ihattaren na plotselinge breuk met Samsunspor

3 augustus 2023, 16:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Mohamed Ihattaren leek weer op de weg terug als voetballer, maar niets is minder waar. Donderdag publiceerde Samsunspor een statement om bekend te maken dat de komst van Ihattaren is afgeketst. Op sociale media reageren voetbalfans massaal.

Nog geen twee dagen geleden maakte Samsunspor melding van een akkoord met Ihattaren over een vierjarig contract. Hij meldde zich al op het vliegveld van Samsun en werd ontvangen door dolenthousiaste fans. Ihattaren droeg een sjaal van Samsunspor en feestte met de supporters, maar zal dus niet daadwerkelijk gaan spelen voor de club.

Artikel gaat verder onder video

Journalist Jeroen Kapteijns van De Telegraaf spreekt van een 'nieuw hoofdstuk in de oneindige en steeds triester wordende Ihattaren-soap'. Ralf Crutzen, bekend als voormalig beheerder van het account van MVV Maastricht op Twitter, concludeert: 'Dan wil je ook gewoon helemaal nooit meer iets maken va je leven.'

Ook op de kanalen van FCUpdate wordt veel gereageerd. Enkele reacties op onze Facebook-pagina: 'Lijkt me nu toch wel duidelijk dat dit een mannetje is dat niet te redden is', 'Het waren 2 fantastisch dagen' en 'Het verhaal van de ezel en de steen.'

In de nieuwste FCUpdate Podcast wordt de toekomst van Ihattaren besproken (vanaf minuut 32.48).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze Mo is niet helemaal goed.

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal niemand wil deze spelers hebben probleem speler

Gerries
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij heeft zn huis verkocht dus het is niet meer nodig om te voetballen 😊

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie weet nu echt wat de aanvullende eisen waren van Mo. Hier spelen weer allerlei gedachtes en aannames maar wie kent ze nu echt. Allemaal die klets van ze willen de tafel van moeder niet betalen of dit of datje dat zal het echt niet zijn. Zeker is dat Mo het niet makkelijk maakt nog ergens geloofwaardig over te komen en kan beter eens in een kliniek zijn breid weer eens laten raceten. Deze speler heeft heel erg veel steun nodig van wie dan ook die hij 100% kan vertrouwen en die hem achter zijn donder zit elke minuut van de dag van vroeg tot laat. Het is toch eeuwig zonde dat zo'n talent verloren gaat en een strenge club die hem flink onderhanden neemt kan nog veel plezier aan deze jongen beleven alleen welke club???

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen