Valentijn Driessen boort invallers van Feyenoord de grond in: 'Ivanusec moet snel komen'

5 augustus 2023, 08:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Valentijn Driessen raakte vrijdagavond beslist niet onder de indruk van Feyenoord. De Rotterdammers verloren de strijd om de Johan Cruijff Schaal met 0-1. Driessen vond Feyenoord 'zwaar tegenvallen' en licht meerdere spelers uit die ondermaats voor de dag kwamen.

"Het leek op een gegeven moment alsof ze het initiatief niet wilden nemen, maar dat was altijd wel de kracht van Slot", zegt Driessen over Feyenoord in een video-item van De Telegraaf. "Het opjagen en hoog druk zetten hing allemaal ook niet vloeiend. Stengs had tot dusver een paar goede wedstrijden gespeeld, tegen Benfica en Villarreal, maar die viel nu totaal niet op. Wieffer speelde dramatisch. Van Zerrouki moet ik nog zien of hij dit niveau aankan."

Artikel gaat verder onder video

YouTube | Arne Slot: 'Hij was met afstand de beste man van het veld'

"Vorig jaar liepen Kökçu en Szymanski nog, nu lopen hier Stengs en Zerrouki op het middenveld. Dat is op dit moment een verzwakking", concludeert de chef voetbal van de krant. "Zij kunnen het niveau momenteel niet zo hoog houden als vorig jaar. Feyenoord heeft nog een maand voordat de Champions League begint, maar het viel niet mee. Ik denk dat Slot zelf ook geschrokken is."

Driessen zag nog meer spelers die hem niet konden bekoren. "Als je Thomas van den Belt en Yankuba Minteh ziet invallen: het lijkt nergens op. Timber viel in, onzichtbaar. Dilrosun vielen in, weinig gezien en veel foute keuzes gemaakt. Er is voor Slot behoorlijk wat werk aan de winkel. Hij moet hopen dat Ivanusec snel komt, dat heeft hij zeker nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Denk dat Driessen wel een punt heeft, Kökçu en Szymanski vervang je niet zomaar. In de Breedte is Feyenoord sterker geworden maar kwalitatief eerste 11 zwakker.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat slot al zei we zijn er op dit moment gewoon 5 basis spelers kwijt . Psv in principe maar 1 . Niet erg en er wordt aangewerkt . Maar er is voor ons genoeg tijd

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord was e ht slecht. Was de schrikken in de Kuip.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vond het commentaar van slot wel heel goed weer . Eerste uur gelijkwaardig met de beste kansen voor ons . Het laatste half uur voor psv . Ook omdat sommige spelers van ons nog niet wedstrijd fit zijn . En een ueda nog niet inzetbaar is En dan moet je gaan knutselen met name voorin . Waardoor je voorin niet sterk/gevaarlijk meer bent ,en psv meer durft te komen . Het middenveld met stengs was best aardig maar nog onwennig . Met name wieffer was heel slordig . Psv is gewoon verder omdat er eigenlijk niks is veranderd (bij ons stiekum wel ) Noa lang voor simons dat is het . De andere aankoop(en) zijn er al vanaf het begin . Dus werk aan de winlel maar geen man overboord . Fff kampioen worden doe je niet ,en wordt ook nergens beweerd door feyenoord . En ook niet door het gros van de fans .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gek hè, hier nu geen reactie van Goedheilig man GTSB.....

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Komt omdat ik niet in rotterdam woon ,maar wel de wedstrijden bezoek . Dus laat thuis he . Gister fff snel gereageerd daarna niet meer. Niet iedereen leeft voor fc update

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

OK gtsb het zij je voor deze keer vergeven. Fijn weekend.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is een keer nadenken voor je wat typt zou beter zijn

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij vooral hè gtsb.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb er zelf niks van gezien, moest werken, maar wel radioverslag aangehad. Wat ik ervan hoorde was leuke wedstrijd waarbij feyenoord wel wat kansen kreeg maar psv het gewoon beter deed. Helemaal onverwacht was de nederlaag niet, vorig seizoen won feyenoord ook niet van ze, maar normaal zijn ze wel meer aan elkaar gewaagd.

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ivanusec en Ueda plus nog een hele creatieve middenvelder met een gezonde agressiviteit zou welkom zijn, vwb de rechter vleugel zou ik ook nog op zoek gaan want wat er nu loopt gaan ze het niet mee redden, en dan nog het feit dat Geertruida binnenkort weg is dan rest er nog heel veel huiswerk voor DTK en Slot

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Minteh heb je nog rechts . Heeft daar nog niet gespeeld omdat slot geen spits meer had . Verder is er altijd werk aan de winkel .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen