Bijzonder moment in 89ste minuut bij Feyenoord; Slot reageert op geheel eigen wijze

16 september 2023, 20:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN/ProShots

Feyenoord kwam zaterdag geen moment in serieuze problemen tegen sc Heerenveen en won met 6-1. Desondanks was van verslapping geen sprake: in de 89ste minuut sprintten vijf spelers terug om een counter van Heerenveen in de kiem te smoren.

“89ste minuut, 6-1 stand. Er komen nog 5 spelers helemaal terug gesprint om de 6-2 te voorkomen. Teameffort”, schrijft journalist Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad op X. Het werk werd beloond, want Gernot Trauner zette de opgestoomde Osame Sahraoui in het zestienmetergebied van de bal.

Artikel gaat verder onder video

Trainer Arne Slot besprak het moment met zijn spelers, zo vertelde hij op de persconferentie na de wedstrijd. “Ik heb dit moment aangehaald na afloop. En ik heb de groep gezegd: ‘Maar dit wil ik óók in de fase van de wedstrijd dat we de 3-1 tegen krijgen.’ In de Champions League kán je dat de kop kosten.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze competitie kan wel eens op doelsaldo beslist worden. We kennen allemaal paar jaar geleden PSV&Ajax ff veel punten. Uiteindelijk PSV kampioen. Scheidsrechter moet dus alle tijd meenemen en niet denken het staat al 5-1 en ik fluit af met nog 3 minuten blessure tijd te gaan.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Trauner is een held. Verder heeft hans kraaij niet vaak gelijk maar die hancko.wat een verdediger Ik zat voor de kuip,liverpool te bekijken mijn 2e club En onze hele verdediging is gewoon beter dan die van hun .

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit tekent toch wel een beetje de saamhorigheid in het team. Ik denk dat dit de grootste verdienste is van Slot. Nu heb ik toch een beter gevoel over Feyenoord voor de CL

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen