Jan van Halst tijdelijk benoemd tot algemeen directeur van Ajax

4 september 2023, 08:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax heeft Jan van Halst benoemd tot algemeen directeur. Het gaat om een tijdelijke en titulaire benoeming tot het moment dat Alex Kroes aan zijn klus begint.

Ajax maakte vorige week bekend, na berichten in de media, met Van Halst in gesprek te zijn om hem tijdelijk en op titulaire basis toe te laten treden tot de directie. Nu hebben de Amsterdammers de tijdelijke benoeming bekrachtigd.

De noodgreep is nodig omdat Ajax Kroes nog niet kan benoemen tot algemeen directeur. De definitieve opvolger van Edwin van der Sar was tot 1 september in dienst bij AZ en had een non-concurrentiebeding van een jaar bij zijn vorige werkgever.

Artikel gaat verder onder video

Het is nog niet bekend wanneer Kroes de taken van Van Halst overneemt. "Het is momenteel nog altijd onduidelijk wanneer die benoeming kan plaatsvinden", zo laten de Amsterdammers weten.

Van Halst treedt, als gevolg van zijn toetreding tot het directieteam, per direct af als commissaris. De Raad van Commissarissen ziet Van Halst 'idealiter' terugkeren als commissaris als zijn werk er als tijdelijke algemeen directeur erop zit.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een armoe zeg…..onbegrijpelijk

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je mag van een beurs genoteerd bedrijf wel wat beters verwachten als dit. Dit is makkelijk en straks keert hij terug en zit hij er met dubbele pet. Opties zat als je goed rondkijkt en de tijd ervoor neemt maar dan doen ze niet. Als ik op jouw club commentaar geef en dan een jankerd bent dan is dat maar zo. Jij bent net zo n grote jankerd dat je er op ingaat en deze termen blijkbaar nodig hebt

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Omdat ik niet met namen kom 😅 laat Van Halst de zaak maar verder verprutsen daar. Net als Mislintat 😅 volgende keeer wint Fortuna 3-0

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Quarton je weet toch hoe hij is . Doet de heledag niks anders dan janken hier en afgeven op andere. Hij had gisteren zo hard moet roepen (aanmoedigen ) in het stadion . Maar toen was hij bezig om te zeuren en te oordelen over de fellen in utrecht , achtef zijn pc tje . Dan kijkt hij niet eens naar zijn eigen club

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Iedereen ziet dat ajax naar de klote gaat behalve jij . Jij maakt je druk om feyenoord op een tijdstip dat je eigen club speelt. Wie is hier de clown(het enige woordje wat je kent)

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja het is wat hopeloos die springonion Als ik Ajax was had ik gekeken of ik Streuer los kon weken

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan jan v halst er net zo puinzooi van maken als de tijd bij fc Twente ajax heeft nog niet genoeg aan problemen

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik lees hier zo veel kritiek van piepels die niets met het besturen van Ajax te maken hebben op de aanstelling van Van Halst tot interim-directeur, maar waarom pleiten ze niet voor Driessen en zijn rechterhand Verweij tot
interim en plaatsvervanger interim hè gasten ? Die twee weten het toch zo goed ? Lachen dit.

Koempel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Adriaan Driessen en Bassie Verweij moeten inderdaad zodra Mislintat en Steijn zijn ontslagen (kwestie van tijd!) een rol krijgen binnen ajaks. Zij weten alles zooooo goed altijd!

Dexi
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe diep kan je zinken als Ajax zijnde? Voor de kerst gaat Ajax vast wel de bodem halen ,kwestie van tijd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen