Merkwaardig interview na Ajax - Feyenoord dreunt na in Amsterdam: de tijd tikt voor Maurice Steijn

28 september 2023, 16:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is crisis met de hoofdletter C in Amsterdam. Niet alleen buiten de lijnen is het onrustig, ook erbinnen gaat het van kwaad tot erger voor Ajax. De nummer drie van het afgelopen seizoen in Nederland haalde slechts vijf punten uit de eerste vijf duels en staat daarmee op de veertiende plaats in de Eredivisie. Hoe lang krijgt Maurice Steijn nog het vertrouwen van het bestuur? Duidelijk is dat de toekomst van Steijn in de hoofdstad aan een zijden draadje hangt en dat is er door het interview van Steven Berghuis na afloop van het restant van De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord niet minder op geworden.

Volgens het Algemeen Dagblad blijft Steijn tot tenminste de komende interlandperiode aan als hoofdtrainer van Ajax. De Hagenaar moet echter wel snel gaan winnen en stijgen op de ranglijst, maar gezien het komende programma belooft dat nog een hels karwei te worden. Ajax gaat zaterdagavond op bezoek bij RKC Waalwijk en neemt het daarna op tegen AZ (thuis), FC Utrecht (uit) en PSV (uit).

FCUpdate-journalist Mounir Boualin bespreekt de situatie in Amsterdam. Bekijk de video hieronder of op ons YouTube-kanaal!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maurice Stein is de oorzaak van de crisis, maar ja dat ziet men anders. Die ondankbare matennaaier ondermijnt en saboteert de boel. En hij valt zijn spelers af. Het ligt nooit aan hem maar aan anderen. Iedere week langer met deze flapdrol, betekent nog dieper de afgrond in.

JOKER72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt maar Ajax had eerder in moeten in grypen directeur bleef maar spelers kopen en bakken er niets van

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mislintat is weg en nu krijgt Steijn de schuld. Wie krijgt de schuld als Steijn weg is? 35 spiegels voor selectie, directie en rvc zijn daar nodig. Het ligt aan alles en iedereen en niemand durft kritisch naar eigen aandeel te kijken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen