PEC Zwolle tast mist bij Ajax: 'Hij kan weg, maar kiest ervoor bij Ajax te blijven'

1 september 2023, 17:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Anass Salah-Eddine lijkt voor zijn kans bij Ajax te willen gaan. Volgens journalist Mike Verweij van De Telegraaf heeft de linksback de kans laten liggen om naar PEC Zwolle te gaan.

De vleugelverdediger komt uit de jeugdopleiding van Ajax en stond te boek als een van de grootste talenten van De Toekomst. Salah-Eddine koos er vorig jaar nog voor zich te verhuren aan FC Twente. In Enschede moest Salah-Eddine op de linksbackpositie echter Gijs Smal voor zich dulden. De 21-jarige Amsterdammer bewees in Enschede ook op het middenveld uit de voeten te kunnen, maar komt bij Ajax enkel voor de linksbackpositie in aanmerking. Op die positie heeft hij bij Ajax echter geen indruk kunnen maken. Hij had in de eerste twee competitieduels nog wel een basisplaats, maar begon tegen Ludogorets beide keren op de bank.

Artikel gaat verder onder video

In de persoon van Borna Sosa krijgen Salah-Eddine en ook Owen Wijndal er nóg een concurrent bij. Steijn liet vrijdag doorschemeren dat zij zouden kunnen vertrekken. De transferwindow sluit in de meeste landen vrijdagavond om 00.00 uur, maar in onder andere Turkije en Saudi-Arabië hebben clubs langer de tijd om spelers aan te trekken. Het valt daarom niet uit te sluiten dat Ajax ná vanavond nog afscheid neemt van Wijndal of Salah-Eddine.

Volg de transferontwikkelingen op Deadline Day in ons liveblog!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou dan heb je een totaal verkeerd beeld van je eigen kwaliteiten op dit moment en je plek in de selectie. De speler en zijn zaakwaarnemer. Kansloos dat hij nog minuten gaat maken als de nieuwe spelers speelklaar zijn.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Of hij rekent erop dan Wijndal vertrekt, dat is een grootverdiener. Krijgt Ajax weer wat lucht in salarishuis.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan heeft hij nog waarschijnlijk 2 aankopen voor hem, terwijl hij tot nu toe matige wedstrijden heeft laten zien volgens mij.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen