Prachtig eerbetoon PEC Zwolle-supporters aan afzwaaiend clubicoon Van Polen

19 mei 2024, 08:44
Foto: © Imago

Het Zwolsch Supporters Collectief heeft een prachtig eerbetoon gemaakt voor de afzwaaiende Bram van Polen. De verdediger vertrekt na jaren trouwe dienst bij PEC Zwolle en heeft een eigen muurschildering gekregen in de omloop van de noordtribune in het MAC³PARK stadion.

Van Polen speelt zondag zijn laatste wedstrijd namens PEC Zwolle, dat het in eigen huis opneemt tegen FC Twente. De aanvoerder van de Zwollenaren begon in 2007 bij destijds nog FC Zwolle, dat hem transfervrij overnam van Vitesse. In de jaren die volgden speelde hij 508 duels namens de Blauwvingers, waarin hij 39 keer scoorde en 34 assists afleverde. Zondagmiddag trekt hij dus voor de 509de en laatste keer het tenue van de ploeg uit Overijssel aan. In aanloop naar zijn afscheid schreef Van Polen al een emotionele afscheidsbrief aan de supporters van PEC.

Artikel gaat verder onder video

Daags voor het duel komt naar buiten dat de supporters ook iets terug hebben gedaan voor de vertrekkende aanvoerder. Het Zwolsch Supporters Collectief heeft namelijk een schitterende muurschildering gemaakt in de omloop van de noordtribune van het MAC³PARK stadion. Op de schildering staat Van Polen van de achterkant geportretteerd met zijn kenmerkende nummer twee en het wapen van Zwolle op de rug. De afbeelding wordt bijgestaan door de tekst ‘clubliefde bestaat’.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'UEFA grijpt in: blunder in Bernabéu krijgt verstrekkende gevolgen voor scheidsrechter Marciniak'

De UEFA grijpt in na een fout van scheidsrechter Szymon Marciniak in de Champions League-wedstrijd tussen Bayern München en Real Madrid.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi eerbetoon. Mag best standbeeld bij

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen