Van der Gijp lacht Ajacied uit: 'Die deed tien minuten lang álles verkeerd!'

26 september 2023, 07:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp is bepaald niet onder de indruk van de backs van Ajax. Anton Gaaei beleefde als rechtsback een horrorwedstrijd tegen Feyenoord en werd al na 31 minuten vervangen; aan de linkerkant maakte Borna Sosa weinig indruk en ook zijn vervanger Anass Salah-Eddine kon niet imponeren in de tien minuten die hij na de rust speelde.

“Ik had die rechtsback niet gehaald”, zegt Van der Gijp bij Vandaag Inside lachend over Gaaei. ”En die jongen die inviel als linksback! Die heeft in tien minuten alles verkeerd gedaan!”

Artikel gaat verder onder video

Johan Derksen ‘viel van de ene in de andere verbazing’ tijdens De Klassieker. “Vroeger had Ajax echte Ajax-spelers, maar van deze elf zit er geen één echte Ajax-speler bij. Het is allemaal onder het niveau. Ik vind Silvano Vos het enige lichtpuntje. En die is niet gescout door onze Duitser. Dat is nog de beste man. Hoe kan het dat een technisch directeur niet weet wat er in de jeugd rondloopt? Ik denk dat Jong Ajax wint van dit Ajax.”

Van der Gijp zag ook linksback Sosa in de fout gaan, door een kansloos schot af te vuren dat werd geblokt. Daarna kon Feyenoord snel uitbreken en de 0-3 maken. “Dat kan niet als er vijf of zes spelers voor je staan. Maar ook al zou je die weghalen en hij probeert het honderd keer, krijgt hij ‘m er niet in.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

avatar

Dat is ook het enige wat deze randdebiel kan, andere uitlachen en dan zeggen dat hij andere nooit uitlacht of zegt dat ze dom zijn. Ik snap werkelijk niet waarom deze man zo een status heeft voor sommige mensen, is gewoon een behoorlijk dom en hypocriet mannetje

tyger
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heb je de analyse van Gijp gezien met z'n papiertje en viltstift? hahaha Havard??? volgens mij heeft-ie de kleuterschool niet eens afgemaakt......wat een aanfluiting.... Niet meer doen, en voortaan geen kritiek meer hebben op analisten van andere programma's.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik wist niet dat er zoals ik de reacties hier lees meer anti-Gijp lezers zijn dan ik had gedacht. Verstandige personen.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van der Gijp denkt dat hij het voetbal heeft uitgevonden en kan het hoed navertellen achteraf. En zwerver Derksen is ook een wijsneus die denkt dat hij het beter weet. Laat hem maar eerst een keer in bad gaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen