Verweij: 'Hij wil naar Ajax, Steijn wil hem ook, dus wáárom gebeurt dit niet?'

18 september 2023, 18:07
Foto: © De Telegraaf

Mike Verweij begrijpt niet waarom Ajax nog geen contract heeft aangeboden aan Anwar El Ghazi. In de podcast Kick-Off vertelt Verweij dat El Ghazi, die momenteel meetraint bij Jong Ajax, graag in Nederland blijft voetballen en dat er binnen de club veel stemmen opgaan om hem vast te leggen.

Verweij liet vorige week al weten de komst van El Ghazi verstandig te vinden en herhaalt die transferstip maandag in de nieuwste uitzending van de podcast Kick-Off. “Die jongen is bereid om geld in te leveren. Hij is net vader geworden en wil gewoon in Nederland blijven. Hij heeft een heel lucratieve aanbieding vanuit de zandbak, ik weet niet van welke club, maar hij wil blijven. Steijn wil hem, de rest van de staf wil hem, Richard Witschge wil hem, zelfs Jan van Halst ziet het zitten. Wáárom gebeurt dit niet?”

Artikel gaat verder onder video

Financiën zullen het probleem niet zijn, denkt de journalist van De Telegraaf. “Je hebt qua salarissen miljoenen euro’s bespaard, door alle dure jongens weg te laten gaan. Waarom haal je hem niet? Dit is nou een gokje waar je geen buil aan kunt vallen. Ik vind het onbegrijpelijk.”

Valentijn Driessen, chef voetbal van de krant, is naar aanleiding van de woorden van Verweij ‘heel benieuwd wat er gaat gebeuren’. “Als iedereen hem wil, waar ligt dan de macht binnen Ajax? Daar gaat het om. Achter de schermen is er een strijd gaande tussen Steijn en Mislintat. Welke positie neemt Van Halst daarin in? Maakt hij zich sterk voor de komst van El Ghazi, als hij hem echt wil?”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
avatar

Omdat er een kloten bestuur zit Met oogkleppen op Dot ajax is niet om aan te zien En zolang er niets gebeurd bestuur Zie ik ajax niet veranderen competitie als Europese voetbal Wordt een afgang

Paul19
Link gekopieerd!
avatar

Mike Verweij moet zijn grote bek houden , waarschijnlijk heeft hij thuis niks te vertellen. Hij gaat ook niet over beleid bij Ajax, dus niet meebemoeien. El Ghazi komt niet eens een lantaarpaal voorbij.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
avatar

Begrijpelijk dat Steijn hem ook wil. Er zijn al zo weinig spelers in zijn selectie die Nederlands verstaan......

Paul19
Link gekopieerd!
avatar

Stein wilt zo veel maar kan niks. Mike Verweij is ook zo een opstoker en onrustzaaier . Voor alle duidelijk , Stein is een passant die zich alleen met de beschikbare spelers moet bezighouden. Hij mag blij zijn dat hij trainer van Ajax is, er staan genoeg anderen in de rij om hem te vervangen. Dus Mike Verweij, kop dicht , het gast jou ook geen ene malle moer aan.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
avatar

En wat is Mislintat dan?????? Die heeft nog nergens niets gepresteerd. Sinds hij bij Stutgart was, stond het team altijd in het rechter rijtje en menige keer tegen degradatie.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
avatar

Dat gebeurt niet, omdat Mislintat en van Halst dan hun macht ondermijnt zien worden. En die 2 willen totdat de nieuwe algemeen directeur op 15 maart aantreedt, de volledige ,macht in handen houden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen