Groenen en Martens moeten veilig heenkomen zoeken: duel PSG-vrouwen gestaakt

14 oktober 2023, 20:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Canal Supporters / X

Oranje-internationals Lieke Martens en Jackie Groenen hebben zaterdagavond een veilig heenkomen moeten zoeken tijdens het competitieduel tussen hun club Paris Saint-Germain en Stade Reims. In de tweede helft, bij een 0-0 stand, werd plotsklaps een grote hoeveelheid vuurwerk afgestoken langs het veld.

Op beelden op X is te zien hoe de spelers het veld afrennen terwijl het vuurwerk in volle hevigheid losbarst. De wedstrijd werd vervolgens in zijn geheel gestaakt en zal dus op een andere dag worden uitgespeeld. Het treffen in de Franse vrouwencompetitie vond plaats op een trainingsveld van de Parijse club; het veld in het stadion waarin PSG de thuiswedstrijden normaliter afwerkt was wegens schimmel afgekeurd, zo weet de NOS.

Groenen en Martens werden afgelopen seizoen kampioen van Frankrijk met PSG. Deze jaargang staat de club vooralsnog vijfde, met zes punten uit de eerste drie duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelukkig was de harde kern aanwezig. Voor de rest is het wel een beetje een troosteloze bedoeling. Bij O12 hier bij de plaatselijke FC staat meer volk te kijken op zaterdagmorgen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen