Kenneth Taylor over belabberde vorm Ajax: 'Bizar dat we dáárover praten'

10 oktober 2023, 10:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Kenneth Taylor meldde zich eerder deze week bij het Jong Oranje van bondscoach Michael Reiziger en kan daar even op adem komen na de belabberde seizoensstart die hij met Ajax doormaakte. In een interview met het Algemeen Dagblad toont de middenvelder zich bezorgd over de situatie in Amsterdam, maar blijft hij positief over een snelle ommekeer.

Voor Taylor vormen de sportieve én bestuurlijke malaise in de Johan Cruijff ArenA 'een snelcursus volwassen worden', zegt hij in gesprek met de krant. "Dit soort dingen maakt je sterker en beter, al is het op het moment klote. Het is zware bagage, maar ik ben jong en neem het allemaal mee. Ik probeer het positief te zien", aldus de middenvelder.

Ajax verloor afgelopen weekend op eigen veld van AZ (1-2) en gaat als nummer zestien van de Eredivisie de interlandbreak in. Sinds 24 augustus (Ludogorets-uit, 1-4) wist het elftal van de onder vuur liggende trainer Maurice Steijn al zeven duels op rij niet meer te winnen. Met Jong Oranje treft Taylor in de komende EK-kwalificatieduels achtereenvolgens Jong Gibraltar en Jong Georgië; een uitgelezen kans om het goede gevoel een beetje terug te krijgen: "Net als dat je weer eens wil winnen, in een goede fase terecht wil komen. Want dán pas kun je die omslag maken. Dan verandert de sfeer, gaan sommige dingen weer vanzelf. Dat is echt zo belangrijk. Het is echt bizar dat we nu praten over de degradatiezone."

Wat dat betreft komt de interlandbreak voor Taylor als geroepen: "We proberen als team deze slechte reeks echt te doorbreken, maar het is zo frustrerend dat het niet is het gelukt en dan is het soms fijn om er even uit te zijn", benoemt hij de situatie bij zijn club. Door goed te presteren met Jong Oranje en die vorm door te trekken naar Ajax, hoopt Taylor uiteindelijk weer in beeld te komen voor het 'grote' Oranje van Ronald Koeman, waarvoor hij al vier interlands achter zijn naam heeft. "Dat soort dingen komen vanzelf als het weer goed gaat met het team. Uiteindelijk is het een doel en droom, want het is het hoogst haalbare."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je mag bij Ajax A1 spelen en altijd opgesteld worden, dus een zekerheidje voor de basis elf, maar klagen klagen klagen Taylor. Het moge duidelijk zijn, dat u meneer Taylor één van de veroorzakers bent van de slechte sportieve prestaties van de historische club Ajax nu met die slechte onzuivere passes, dat slechte overzicht, geen scorend vermogen hebbend en een traagheid van een corpulente bejaarde. In een interview zei u ooit Gravenbergh wil doen laten vergeten, nou u bent een mislukte kloon van Gravenbergh en Gravenbergh is al een slechte voor de top tekort komende speler, zie bij Bayern en dit weekend weer bij Liverpool. Dag Kenneth, tot ziens in het rechterrijtje van de KKD of bij de lagere divisies elders.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is bizar dat Taylor bij Ajax speelt. Deze prutser zou ik niet eens bij MVV of Telstar willen opstellen. Hij was niks , hij is niks en wordt ook nooit wat. Taylor hoort meer thuis in het Circus.

Tikkieterug 44
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon salarissen inleveren en pas eerste loon geven bij prestaties. Ze moeten worden aangepakt. Ze profs, mag je toch wel wat van verwachten. Dingen die nu mis gaan zijn basis dingen. Leer je in de jeugd. Ze hebben allrmaal praatjes bij de camera s maar op t veld sjokken ze achter de de bal of man of kijken gewoon toe. T is schandalig wat de spelers laten zien geen motivatie niks nada . Gewoon hard aanpakken . Ook Bergwijn is aanvoeder en van de ervaren spelers sjokt ook hij moet aangepakt worden . Dat spelers dit doen iedere wedstrijd weer zegt genoeg richting steijn. Moet iemand komen die flink aanpakt. Ze lopen sinds schreuder erbij als zoutzakken. Vooral taylor Bergwijn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen