Mislintat weigert te reageren: appjes genegeerd, telefoon niet opgenomen

6 oktober 2023, 23:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Sven Mislintat heeft niet gereageerd op het verzoek van Mike Verweij om een reactie te geven op de bevindingen van Marije Haeck over de zomerse transferactiviteiten van Ajax. Volgens de wetenschapper heeft de in september ontslagen directeur voetbalzaken bijna 29 miljoen euro door het putje gespoeld.

Verweij schrijft dat hij 'vanzelfsprekend' heeft geprobeerd Mislintat te laten reageren op de conclusie van Haeck. De Duitser werd gebeld, maar nam niet op. "Na een WhatsApp-bericht met het verzoek contact op te nemen, belde hij niet terug. De later doorgestuurde vragen onder andere of hij het ermee eens is dat Ajax bij de twaalf transfers heeft overbetaald en of hij daar spijt van heeft, beantwoordde hij niet", aldus Verweij.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Haeck heeft Ajax afgelopen voor zes spelers te veel betaald. Het gaat om Josip Sutalo, Georges Mikautadze, Carlos Forbs, Gaston Avila en Chuba Akpom en Benjamin Tahirovic. "Er waren vier transfersommen redelijk marktconform: die voor Josip Sutalo, Anton Gaaei, Jakov Medic en Sivert Mannsverk; Borna Sosa was volgens onze formule een goede deal. Maar voor de rest is zwaar overbetaald", stelt zij in het verhaal dat in De Telegraaf is te lezen.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Snap dat Verweij hem de kans geeft om te reageren maar ik snap nog beter dat Sven niet antwoord. De Telegraaf heeft hem onbehoorlijk behandeld en bovendien loopt het onderzoek nog tegen hem.

Jelly4Roll
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De beeldscherm van zijn telefoon is defect.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen