PSV pakt eerste Champions League-punt: Teze reddende engel tegen Sevilla

3 oktober 2023, 22:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV is er op de valreep in geslaagd een punt te pakken in het thuisduel met Sevilla in de Champions League. De ploeg van Peter Bosz kwam tot twee keer toe op achterstand, maar een late treffer van Jordan Teze zorgde er alsnog voor dat de Eindhovenaren in ieder geval nog een resultaat overhielden aan het treffen met de Europa League-winnaar van afgelopen seizoen.

PSV, dat in februari nog door Sevilla was uitgeschakeld in de Europa League, startte met Andre Ramalho centraal achterin naast Olivier Boscagli. De Braziliaan verving Armel Bella-Kotchap die nog wat last had van de naweeën van het trekken van een verstandskies. Op het middenveld keerde Jerdy Schouten na een lichte blessure terug en had Malik Tillman de voorkeur gekregen boven Ismael Saibairi. In de voorhoede moest Hirving Lozano zijn rechtsbuitenpositie weer afstaan aan Johan Bakayoko.  

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

PSV heeft niks in de CL te zoeken. Wat amateuristisch bij de 1-2. Grappig is dat iedereen na het verlies tegen Arsenal zei ' Arsenal is wel een hele goede ploeg ' . Maar Lens heeft vanavond van Arsenal gewonnen 😂

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die mogen echt een bloemetje sturen naar die scheids . De afgekeurde goal van sevilla was er gewoon een . En de pingel van psv een absolute blunder . Het spel van psv levert in de eredivisie punten en vermaak . Maar europees doen ze zichzelf de das om . Alles is voorspelbaar en te aanvallend

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die afgekeurde goal was aanvallend hands waar voordeel uit kwam, dan is de regel dat de goal afgekeurd word ook al raak je hem met 1 vinger aan terwijl je arm stijf langs je lichaam is. Pingel was natuurlijk dan wel lachwekkend, duikte al voordat hij geraakt werd

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Handsregel is veranderd . Die psver schiet hem tegen hem op ,handen zijn langs zijn lichaam, geen slaande of meenemende beweging . Als hij hem al raakt met zijn hand !!.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee. Als een speler voordeel haalt uit het spelen van de bal met de hand (wat indirect of direct gebeurt aangezien dezelfde speler zo de bal controleert en doorgaat op de goal en scoort) dan is het altijd hands. Ongeacht of het aangespeeld is of niet. Anders hadden ze hem ook niet af hoeven keuren want dan had de VAR ook niet in moeten grijpen want is dan ook geen 100% fout.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is niet zo maar ik vind het best

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ag de punt is binnen, 3de in de poule minimaal worden is het doel denk ik? Ik schat cupfighter Sevilla en Arsenal toch wel hoger in. Lens heeft ook eens mazzel gehad vandaag, in Londen verliezen die gewoon weer.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

terechte uitslag. Voor beide ploegen zat er meer in. Als ik Bosz was zou ik me wel zorgen maken om de verdediging

larsson
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet mee eens met wat de rest zegt hier. Psv heeft heel de wedstrijd in de hand gehad en hadden eerlijk gezegd ook moeten winnen. Veerman en romhalo echt heel slecht. Ik denk dat veerman een prima eredivisie speler is maar hoger gaat hem nooit Worden. want hij kan niet verdedigen of zijn man tege houden. Psv heeft het aan zichzelf te danken dat ze geen drie punten hebben gepakt vanavond want ze waren duidelijk de beste ploeg.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Larsson psv is heel veel dreigen nooit bijten europees . Zo'n lang ook ze weten precies wat hij gaat doen . Het is zoals zo vaak met nederlandse ploegen in europa . Het lijkt dat we goed bezig zijn en beter maar uiteindelijk scoort de tegenstander . Sevilla had gewoon de beste en betere kansen . Psv met een onterechte pingel op 1-1 en de 2-2 door een frommel goal . En dan missen we nog een onterechte afgekeurde goal van sevilla .

larsson
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eerlijk antwoord dus?

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die worden gewoon laatste zoals meestal al ze zich kwalificeren voor de CL dus denk maar vast aan carnaval.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen