Roy Makaay: ‘Ik denk dat hij in de winterstop al weg is bij Feyenoord'

7 oktober 2023, 12:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © FC Rijnmond

Roy Makaay denkt dat Santiago Giménez onhoudbaar is voor Feyenoord. De Mexicaanse spits verkeert momenteel in ongekende vorm en valt op met zijn doelpuntendrift. Tijdens FC Rijnmond blaast Makaay de loftrompet over de Feyenoord-aanvaller.

Het onderwerp komt tot stand na een cynische stelling van presentator Bart Nolles. ‘Is Giménez, ná Makaay en Michiel Kramer de beste Feyenoord-spits van deze eeuw?”, vroeg hij. Kramer, als analist aanwezig tijdens het programma, kon de vraag niet serieus nemen. “Wat zeg jij nou allemaal weer, jongen?”, lacht Kramer hoofdschuddend.

Artikel gaat verder onder video

Makaay gaat vervolgens dieper in op de vraag. “Hij is een geweldige spits. Ik ben meer van een spits die ballen erin schiet, dan een spits die alleen maar aan het afjagen is. Hij was in het begin van het seizoen natuurlijk niet helemaal fit, omdat hij van de Gold Cup afkwam. Maar als je ziet hoe hij zijn kansen afmaakt, het is echt een geweldenaar”, zegt de oud-Feyenoorder.

“Ik hoop dat Feyenoord hem tot het einde van het seizoen in Rotterdam kan houden. Maar als hij zich zo ontwikkelt, denk ik dat hij in de winterstop al weg is. Die jongen is 22, ontwikkelt zich geweldig, hij is een Spaanstalige speler, dus ik denk dat daar in de winterstop wel clubs voor gaan bellen”, gaat Makaay verder. “Maar misschien neemt Feyenoord dan niet op, we gaan het zien”, sluit de oud-spits af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Roy Makaay "das Phantom" weet wat hij ziet en wat hij zegt. Ik bewonderde Roy destijds, tjonge wat een goalgetter. Ik had deze gedachte van Roy al eerder geopperd en mij werd dit kwalijk genomen.

Jelly4Roll
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij scoort vaak met het hoofd en is daarbij rustig en beheerst in de 16. Hij gaat zeer waarschijnlijk in de winterstop naar Ajax.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahaha, die kunnen hem niet betalen

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit in tegenstelling met wat er nu in de spits staat ( nou ja staat.....rondbeukt !)

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax is nu door onvoorziene voorvallen niet goed, jij je zin, vreet het "succes" maar vol, maar Ajax is te groot voor ook een Gimenez. Spitsen als Gimenez zijn er zat in de voetbalwereld.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoeveel moet hij in peso's kosten dan Deblauwe ?

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik hoop dat makaay het fout heeft! maar ja voor die man zijn ontwikkeling misschien beter!! maar dan gaat feyenoord geen kampioen worden ben ik bang!

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kom kom familie, Paixao en Ueda en Minteh zijn er nog, niet zo pessimistisch zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen