Sergio Ramos witheet na gelijkspel tegen PSV: 'Dat is een schande'

4 oktober 2023, 10:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Sergio Ramos baalt ervan dat hij met Sevilla slechts een punt overhield aan het uitduel met PSV in de Champions League. De 37-jarige verdediger wees nadrukkelijk naar de rol die de Italiaanse scheidsrechter Daniele Orsato speelde in het Philips Stadion.

"We zoeken geen excuses, maar over de scheidsrechter van vandaag: ik denk dat hij een te grote rol heeft gehad in het eindresultaat", wordt Ramos geciteerd door de Spaanse krant AS. Vooral de penalty die Orsato gaf toen Malik Tillman (bij een 0-1 voorsprong voor de Spanjaarden) makkelijk naar de grond leek te gaan, zette bij Ramos kwaad bloed. "Niet omdat ik 'm tegen kreeg, maar dit was niks. Ik snap dat de scheidsrechter een snelle beslissing moet nemen, maar hij heeft een VAR die daarbij moet helpen."

Artikel gaat verder onder video

"Als je een fout maakt, geef jezelf dan de tijd om het recht te zetten", vervolgt Ramos. "De VAR is er om hulp te bieden. In dit geval, nu ik het vijftig keer teruggezien heb, ik raak hem niet eens aan. Hij springt omhoog en ik haal mijn voet weg zodat het duidelijk is dat ik geen contact heb met de speler of de bal, maar hij (Orsato, red.) zegt dat hij het duidelijk gezien heeft en daar blijft hij bij, met een gek gezicht."

Maar ook buiten het penalty-moment waren genoeg andere momenten waarop Orsato Sevilla benadeelde, vindt Ramos. "De actie van Adrià (Pedrosa, red.), de afgekeurde goal, de overtreding bij de zijlijn... en zo zijn er meer", somt de routinier op. "En het leek erop dat de wedstrijd niet zou stoppen voordat PSV gelijkmaakte. En dat is een schande", aldus Ramos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De scheidsrechter en de VAR waren slecht en de reputatie van Orsato is hem al vaak voorbij gereisd.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slechte verliezer. Soms zit het mee soms zit het tegen met de arbitrage.

guest
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja, hij baalt gewoon omdat beide tegendoelpunten zijn schuld waren. Penalty was makkelijk gegeven, maar hij raakte hem wel aan. Daarnaast maakte hij ook nog die ontzettend domme overtreding op Pepi bij de zijlijn, waaruit de 2-2 gemaakt wordt. Tja, de beste spelers zouden naar zichzelf kijken, maar deze man is vingertje aan het wijzen. Het is duidelijk niet meer de sterspeler die hij ooit was.

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

psv goed gespeeld! verdiende de winst meer dan sevilla maar ja die ramalho he! en dan dat gejank van die spanjaarden elke keer!! 0-0 niks aan de hand duels uitvechten! 0-1 voor en dan schouder duw ineens op de grond kermen of been is gebroken en terplekke moet worden geamputeerd!! wat een schijtvolk! janken janken janken! en met de 2-2 kwam sevilla nog heel goed weg het is dat noa lang en bakayoko te ego bezig waren anders had pisve gewonnen!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen