Valentijn Driessen: 'Hij is een halve oplichter en rooft Ajax helemaal leeg'

10 oktober 2023, 18:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © De Telegraaf

Sven Mislintat is weliswaar vertrokken bij Ajax, maar De Telegraaf is nog niet met hem klaar. In de nieuwste aflevering van de podcast Kick-Off wordt de ontslagen directeur voetbalzaken nog eens door het slijk gehaald.

“Deze man heeft in april de sleutel van de kluis gekregen. ‘Geef maar 115 miljoen uit.’ Hij had geen binding met Ajax en zal dat ook nooit krijgen”, zegt Ajax-watcher Mike Verweij. “Ze hebben een passant, een Duitse passant, de sleutel van de kluis gegeven. En niemand heeft controle uitgevoerd.”

Artikel gaat verder onder video

Valentijn Driessen noemt hem een ‘halve oplichter, een sympathieke oplichter’. “Hij kan geweldig lullen, hij lult alles en iedereen onder de tafel. Hij heeft een goed voorkomen en is charmant. Ondertussen rooft hij je helemaal leeg.”

Verweij wil het woord ‘bedrieger’ niet in de mond nemen om Mislintat te beschrijven. “Dat zal het onderzoek misschien uitwijzen. Maar het is ook een praatjesmaker. Iedereen is met open ogen in zijn praatjes getrapt.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

de schuldige het bestuur van ajax Waar van pier eringa al is vertrokken De rest houd de stoel vast Ook solidariteit tonen En bedenken wij hebben ook verzuimd Annette Mosman/ Susan Lenderink/mauris Hendriks/ jantje vertrek al volgende jaar ajax kan alleen bouwen op een nieuwe seizoen en start met echte ajax mensen

hhk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het doet mij denken aan FC Groningen in het vorig seizoen .nieuwe trainer en TD die alles kocht wat benen had maar te slecht was voor eredivisie ,resultaat degradatie ,nou zie ik Ajax niet direct degraderen maar ze zijn hard op weg.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driessen en Mike Verweij zitten elkaar dagelijks te bevredigen na het ontslag van Mislintat.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is toch wel triest dat nu die man weg is de Telegraaf gewoon doorgaat met hakken. Blijkbaar niets anders te doen. Ja Mislintat was geen zege voor Ajax maar het interview met Eringa maakt wel duidelijk dat hij niet alleen voor de huidige stand van zaken verantwoordelijk kan worden gehouden

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driessen en Nike Verweij van de Telegraaf zijn de grootste opruiers en onruststokers . Deze twee popie jopies hebben zelf nooit gevoetbald . Misschien met een strandbal.

Bread Pita
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gevolg is wel Mislantat komt nooit meer ergens aan de bak

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat denk ik wel.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heeft Valentijn Driessen (de valse nicht) wel aantoonbaar bewijs ? Of komt hij klaar bij de gedachte dat Mislintat beschuldigd wordt. Samen met Mike Verweij verspreiden zij opruiende berichten en nepnieuws.

HansKuypers22
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Of hij een oplichter is, weet ik niet. Dat is maar net hoe je zijn handelen beoordeelt wel is duidelijk dat hij Ajax heeft gebruikt als experiment voor zijn bedrijf. Daartegenover staat dat niemand in de leiding van Ajax heeft ingegrepen. En dat vind ik persoonlijk nog veel erger. Gelukkig verdwijnen deze mannen nu 1 voor 1. En ik verwacht dat de oude knarren in samenspraak met de jongere Ajaxieden, zoals van Gaal en van 't Schip Ajax weer snel de oude wordt.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

5% commissie op 115 miljoen... 5,75 milli vanilli hmm niet slecht

Loco
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo veel geld naar spelers geven waar waar jullie voor nori die jong jong recht zaaken als en komt een Duitser en pak zo veel miljoenen en weg vind er voor die jo g en ouders had die ook snel hun geld geven nu spelers koop.eaar je niks aan heb en hij culd ze zakken eant hij heb aan deel en er in wij zit er 5 jaar mee leuk he had beter voor boek bezorg en de fam sorrie familie als ik de naam verkeerd heb gezet als de famili het niet leuk vind haal ik het me teen weg uit respect voor jullie maak erg boos om maar daar hoor je geen een over meer nee die mensen had de snel moet help.geld zat want als Duitser zo veel over de balk uit geefd waar om morst zo lang duur ik Hoop Echt dat ik de fam niet boos is op mij dat ik het naar boven haal masr als ik dit lees en in mr achter hoofd die jong waar ze ook niet snel deze geef 100 15 miljoen uit en weg het kan snel maar Ajax moet zin hebben geef je zo veel geld uit en wat hebben we geen niks onder aan de lijst erg toch voor zo top.club fijn dag

Loco
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar is mij antwoord

Loco
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar is mij verhaal

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driessen is een hele oplichter.

Loco
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vind raar die een jong moet jaar wacht op geld en deze good honder 15 miljoenen over de balk in bedrijf waar die zelf aan deel in heb stinkt wij zit er 5 jaar aan vast en woord verocht met verlies maalt hem niks uit hij heb ze zak al gevuld waar was de controle een man over zo veel geld waar om kon niet zo snel voor die jong jong duur jaar en w of e jaar erg voor de fam en deze deze niks alleen maar geld uit geven in ze eigen aan deel bedrijf nou waar was toch zicht nergens en moei wie hard nog had moest wachten en uit landelijk staan ze laag voor Sint op club erg hoor wrnsen boor en ze familie veel geluk gezond heid en liefs toe vind u het erg dat ik over boor wat zij haal ik het weg fijn dag en Ajax kom.op.met weer mooi.wet strijd

Profumo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar heb jij op school gezeten??

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen