Word lid van ons WhatsApp-kanaal en win een gratis downloadcode voor FC24 op PS5/Xbox!

15 november 2023, 21:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © FCUpdate

FCUpdate is sinds kort vertegenwoordigd op WhatsApp Kanalen! Om dat te vieren, geven we downloadcodes weg voor FC24 op zowel PlayStadion 5 als Xbox. Helemaal gratis! Ieder lid dat zich aanmeldt voor ons WhatsApp-kanaal, maakt evenveel kans.

Gratis downloadcode FC24 winnen

Wil je kans maken op een gratis downloadcode voor FC24 op PS5 of Xbox? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal via deze link. Als je lid bent, hebben we alleen je e-mailadres nog nodig. Dat kun je invullen in dit formulier. Het mailadres wordt uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen indien je hebt gewonnen.

Veel succes!

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.