Alex Kroes laat Ajax-koppen rollen: 'Wordt een aardige bezem doorheen gehaald'

26 november 2023, 10:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots / ESPN

Sonny Silooy verwacht dat er bij Ajax de nodige mutaties in de organisatie gaan plaatsvinden, zodra Alex Kroes begint in zijn functie als algemeen directeur. De voormalig AZ-bestuurder moet nog tot maart 2024 geduld uitoefenen, maar de oud-verdediger voorziet dat Kroes 'een aardige bezem' door de Johan Cruijff ArenA gaat halen.

Kroes en Silooy lopen elkaar geregeld tegen het lijf in voorbereiding op de wedstrijd die de Ajax Legends in maart 2024 zullen spelen tegen Liverpool, zo legt Silooy uit in Goedemorgen Eredivisie op ESPN. Hoewel ze het daarbij niet vaak rechtstreeks over de situatie op de club hebben, merkt Silooy dat Kroes' handen jeuken: "Hij staat wel te trappelen."

Artikel gaat verder onder video

Vooralsnog is Ajax er echter niet in geslaagd om Kroes eerder dan maart 2024 te laten beginnen, vanwege het concurrentiebeding in zijn contract in Alkmaar. Silooy: "Als jij niet je werk kan doen, bij een club waar je graag wil werken, dan gaat het toch wel aan je vreten." Ook een poging van Michael van Praag en Louis van Gaal om met AZ-directeur Robert Eenhoorn tot overeenstemming te komen over een eerdere startdatum voor Kroes, liep vooralsnog spaak.

Zodra Kroes dan toch kan beginnen, verwacht Silooy dat er wel enige koppen zullen rollen achter de schermen in Amsterdam. "Waarschijnlijk wordt er wel een aardige bezem doorheen gehaald. Ik denk niet dat hij op dezelfde manier door wil gaan, er gaat wel iets gebeuren", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingCrimson
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Ja, Susan Lenderink meteen eruit graag.

dilima1966
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Niet alleen susan lenderink Annette mosman hendriks en nog een paar Goed de bezemsteel er door heen halen

BENHURY
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Ajax moet grote schoonmaak houden hele directe er uit trappen en Ajax mensen er neer zetten

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Geheel met je eens maar waar zijn de echte Ajax mensen dan die lopen te schreeuwen in elke voetbal programma zoals v Basten Sneijder v d vaart v d meijde enzo enzo hebben er allemaal geen zin in als ze gevraagd worden maar wel de tijd hebben om er over te zeuren dat het zo slecht gaat bij hun geliefde club

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Wat een opruierige verhaal weer , waar is dit voor nodig vraag ik mij af 🤔 de man begint in maart 👎

CG
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ik ben blijk dat er eindelijk iets gaat gebeuren bij personen die niets van voetbal afweten !!

boyke
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Blijven we aan de gang met Kroes, dat weten we onderhand wel al due dubbele onzin. In maart volgend jaar is hij pas in dienst bij zijn geliefde club dus kan nog veel gebeuren met dat opruierig gedoe hier

KingCrimson
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Blijkbaar blijf je zelf ook aan de gang met Kroes. En met Ajax.

boyke
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Van jou kan ik commentaar verwachten jij kunt niets anders dan meteen op je pik staan. Blijkbaar is voor mij geen must aangezien ik geen fan ban van welke club dan ook nog een supporter, Ik reageer alleen maar op onnozele dingen maar als ik dat op al jouw berichten moet doen dan ben ik elke minuut van de dag bezig jaar in jaar uit met je lompe opmerkingen en begin eerst eens goed te leren lezen. Dat je opkomt voor je club dat mag maar je drukt meteen iedereen de hoek in als het jou niet aanstaat. Meneer voelt zich met elke opmerking meteen op zijn pikkie getrapt.

KingCrimson
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Je bent geen fan van welke club dan ook maar op andere clubs reageer je nauwelijks en je bent continu Ajax aan het afzeiken. Lekker geloofwaardig. Clown.

Bean
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

je hebt gelijk. Al dat dom geneuzel. Vant schip er ook gelijk eruit mikken

KingCrimson
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Dom geneuzel? Hm, je hebt wel zelfkennis moet ik je nageven.

boyke
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

ik zit ook in een circus AJAX theater als clown

boyke
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ik zeik niemand af dat als eerste en reageer ook op andere clubs alleen daar zie je jou niet aangezien dat jouw clubje niet is PIAS. IK ben een neutraal iemand en die genoeg heeft van het gezeik over een bepaald iemand of het nou iemand van AZ - AJAX of Feyenoord of andere club is interesseert mij geen moer. Ik gun het AJAX even veel als wie dan ook en het klopt ik reageer alleen op JOUW met je steeds weer dom gezeik hier en steeds met alles maar op te hemelen van Ajax en andere te vernietigen mister PIAS de KINGCrinsom

BENNINK24
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ach aan die typetjes sneider, van basten enz heb je ook niks aan hebben alleen maar uitspraken waar je niks mee kunt. Geen woorden maar daden, persoonlijke heden moet je hebben.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen