Appje van Overmars onthuld: 'Twee maanden later gaf hij de vrouwen een trap na'

15 november 2023, 19:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Marc Overmars wilde een paar weken na zijn aftocht bij Ajax weten of een terugkeer tot de mogelijkheden behoorde. Dat schrijft Menno de Galan in het boek Ajax in crisis, dat donderdag in de winkels ligt. Ajax was daar niet principieel op tegen.

Overmars zou hebben overlegd met Leen Meijaard, de toenmalige voorzitter van de raad van commissarissen. Die sloot een comeback niet uit, mits Overmars een tijd onder de radar zou blijven, in therapie zou gaan en nogmaals door het stof zou gaan, in de hoop dat de vrouwen die hij had lastiggevallen met de hand over het hart wilden strijken.

Artikel gaat verder onder video

Overmars ging inderdaad in therapie, maar zou na twee sessies zijn gestopt. Het was niets voor hem, concludeerde hij volgens De Galan. Nog geen twee maanden later ging hij aan de slag als technisch directeur bij Antwerp FC. “Die overstap wordt bij Ajax gezien als een klap in het gezicht van de directie en ‘een trap na aan de vrouwen’”, schrijft Het Parool op basis van inzage in het boek.

Denk je dat er toekomst is voor Marc Overmars bij Ajax?

Laden...
4528 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Viespeuk die Overmars, Grensoverschrijdend gedrag, geen excuus en niet aan je probleem willen werken.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Heel vies mannetje ja. En dan zijn er nog van die paupers die hem terug willen halen. Hoe ziek en je dan in je hoofd.

Jelly4Roll
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

WhatsApp heeft nog geen adult content filter.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Wat betreft eerdere reacties hier zijn er Ajaxieden die al zou Overmars een driedubbele moord hebben gepleegd ze hem nog terug naar hun cluppie willen halen vanwege wat hij al eerder bereikt had. Zijn gedrag was niet toelaatbaar en als hij niet van plan is om mee te werken omdat het niets voor hem was geeft hij aan dat het hem in feite niets doet. Als wat hier in dit artikel werkelijk klopt wat er over hem geschreven wordt dan lijkt mij een terugkeer naar Ajax uitgesloten.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Wat die Borsato heb gedaan was velen malen erger en die is toch ook gewoon op de radio te horen !!

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dat Borsato zijn liedjes nog worden gedraaid ligt bij de dj's. Hij heeft per slot van rekening geen contract bij een radioprogramma dus die vergelijking slaat nergens op. Zelf zou ik naar zijn muziek niet meer luisteren maar dat is mijn persoonlijke mening. Ter aanvulling zijn carrière is naar de klote en terecht, Overmars heeft nog steeds een hele goede baan bij Antwerp.

AlleHensAanDek
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

En wat te denken van iemand die een boek schrijft over ellende bij anderen en met dat boek dus lekker geld verdiend. Daar kan ik ook geen enkel respect voor hebben.

ikkejaja
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Tjonge jonge wat blijven ze dit toch maar uitmelken dit gejank over overmars!!!! Gelukkig is verder iedereen in heel Nederland een heilig boontje !! Nederlanders .. hoezo hypocriet volk 👌🤮

Adder
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Is men de schande van Van Persie vergeten als ik dit zo lees? Vergeet ook even niet van der Gijp met zijn grensoverschrijdende verhalen over vrouwen. Maar ja die hebben niets met Ajax te maken natuurlijk.

De Haan
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Wel Patrick Kluivert en de verkrachting.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen