Basisspeler Ajax blijkt al twee maanden geblesseerd: 'Ik ga nu in gesprek met de fysio'

9 november 2023, 22:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Silvano Vos houdt een slecht gevoel over aan de Europa League-wedstrijd tussen Ajax en Brighton & Hove Albion (0-2 nederlaag). De middenvelder stond met knullig balverlies aan de basis van het openingsdoelpunt van de bezoekers uit Engeland.

“Vandaag had ik een hele mindere dag”, erkent Vos in gesprek met ESPN. “Ik was niet de Silvano Vos die ik normaal altijd ben en op dit niveau wordt dat direct afgestraft. Het is een leermoment, maar het publiek bleef achter ons staan en de boys hebben me goed opgevangen.”

Artikel gaat verder onder video

Brian Brobbey en Diant Ramaj staken hem meteen een hart onder de riem. “Ze weten wat ik kan. Ik ben een hele felle jongen, scherp, en ik denk dat ik voor de wedstrijd ook heel scherp was. Maar sinds die fout ging het bergafwaarts met mij. Ja, natuurlijk werkt dat zo. Je staat voor het eerst in de basis in de Europa League, je maakt een fout en dat wordt direct afgestraft. Maar nogmaals: dit is een leermoment voor mij.”

Vos vertelt in het interview dat hij al enige tijd last heeft van een knieblessure. Hij gebruikt die blessure niet als excuus en snapt dat hij wordt beoordeeld als ‘fitte speler’. Maar zondag in de uitwedstrijd tegen Almere City is hij er misschien niet bij. “Ik denk dat het belangrijk is om helemaal fit te worden. Ik heb deze blessure nu al twee maanden. Het komt en het gaat, maar nu is het wat erger geworden. Ik zal even moeten checken met de fysio wat nu het plan is: of ik ga trainen of een tijdje binnen blijf om te herstellen. Dat is nu even de vraag.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dan deugd de technische staf van artsen van ajax niet gelijk andere daar neer zetten Schande dat die speler over het hoofd zien met blessures

KeesC
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Uit welk deel maak jij op dat ze niet deugen. Als ik lees ik "Het komt en het gaat, maar nu is het wat erger geworden. Ik zal even moeten checken met de fysio wat nu het plan is" dan waren ze bezig met een klein pijntje dat nu pijn is geworden. Fysio en artsen zijn mensen geen tovenaars. En niet voor ieder issue is er een pilletje.

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb geen hoogt van de ajax artsen Die zien hem toch elke dag trainen

Kramer
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wie is hier nou de dokter?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen