Driessen ziet bij AZ betere middenvelder rondlopen dan 'niet bijzondere' Van den Boomen

7 november 2023, 09:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Valentijn Driessen vindt dat de verwachtingen rondom Branco van den Boomen nog wat getemperd mogen worden. De middenvelder speelde zondag tegen SC Heerenveen een goede wedstrijd en gaf een fraaie assists, maar Driessen vindt dat daar niet te veel waarde aan gehecht moet worden. De journalist ziet bij AZ een betere middenvelder lopen dan de Ajacied.

"Hij gaf zondag een goede voorzet, maar laten we het allemaal even over een iets langere termijn zien", zegt Driessen in een video van De Telegraaf. De verslaggever van de ochtendkrant haalt AZ-middenvelder Jordy Clasie aan en is van mening dat hij een completere middenvelder is dan Van den Boomen: "Ik heb liever Clasie dan Van den Boomen, omdat Van den Boomen op zijn lange bal na niet heel veel bijzonders is. Clasie heeft zich al langer op het niveau bewezen.

Artikel gaat verder onder video

De laatste paar wedstrijden was Van den Boomen in ieder geval wel belangrijk voor Ajax, waardoor de kans groot lijkt dat hij onder John van 't Schip een basiskracht zal blijven. De middenvelder brengt met zijn traptechniek diepte in het spel van Ajax, maar is ook een bron van onrust voor de tegenstander tijdens standaardsituaties.

Driessen is nog niet overtuigd van Van den Boomen, maar heeft wel een aardig gevoel bij de wedstrijd die Ajax aankomende donderdag gaat spelen tegen Brighton & Hove Albion. In de eerste wedstrijd in Engeland hadden de Amsterdammers geen schijn van kans, maar Driessen verwacht dat Ajax een resultaat gaat boeken: "2-2". is zijn voorspelling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zie in Sjoerd Mossou ook een betere sportjournalist dan Driessen. Is die Valentijn overspannen ? Zinloze opmerking. Stemmingmakerij.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driessen is een valse nicht die van opruien houdt

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driessen heeft zelf nooit gevoetbald en probeert de indruk te wekken dat hij voetbal professor is met zijn meningen.

Henk Dekwaadsteniet
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom de telegraaf nog steeds gebruik maakt van Driessen en zijn sprekende pop Mike is mij een raadsel. Ze hebben ook nog Marcel van der Kraan en Robin Jongmans die er meer verstand van hebben. Maar als hij niet zo negatief was mocht hij niet aanschuiven bij V inside

BungYopi
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een ideale middenvelder voor Ajax zou Tijani Reijnders kunnen zijn. John van 't Schip zou er goed aan doen Tijani te polsen.

fc Meijer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zowel Driessen als Verweij snel met pensioen sturen kunnen werkelijk nooit maar dan ook nooit eens positief commentaar leveren ??????????????

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen